Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80348 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Witam składam odwołanie od bana ponieważ dziś rano grając na serwerze otrzymałem ss które, następnie wstawiłem na forum Admin Jar_Luki sądzi że jestem cheaterem a tak naprawdę ss są czyste. Jeżeli chodzi o moją grę to jest następująca. Kupiłem sobie Vipa i troche skilla posiadam z dłuższej gry w Cs-a i chyba nic więcej nie potrzeba. SS daje również tu i niech ktoś to rozsądny sprawdzi. http://www.speedyshare.com/JNB7C/Zemsta-SS.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80353 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 A po drugie widzę że mam tylko jednego SS widocznego. To jak na podstawie jednego SS można osądzić kogoś o wh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80367 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi