#RELOP Napisano 14 Października 2013 #80336 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 [align=center][/align] [align=center] [/align] Ja haPek [align=center] [/align] [align=center]Witam, z tej strony redaktor sieci Multi-Head.Zgodzisz się na przeprowadzenie wywiadu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, oczywiście. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przedstaw się, napisz ile masz lat i gdzie mieszkasz. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem Kamil mam 17 lat mieszkam na podkarpaciu. [/align] [align=center] [/align] [align=center]A gdzie dokładniej? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Miasto Jasło. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jasło? Pierwszy raz słyszę taką nazwę miasta. Co warto w tym mieście zobaczyć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Szczerze mówiąc nasze miasto nie wyróżnia się zbyt bardzo nie ma zbytnio jakiś ciekawych atrakcji. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co robisz w wolnym czasie w tym mieście? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Najczęściej odwiedzam pizzerie oraz galerie, w wolnym czasie z kolegami odwiedzam sklepy z alkoholami. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To Ty masz kolegów? [/align] [align=center] [/align] [align=center]A no mam, jak kto woli. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie masz zainteresowania? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ogólnie to piłka nożna, siatkówka generalnie sport oraz CS i wędkarstwo. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Grasz w jakimś klubie w piłkę czy tylko tak kopiesz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak tylko kopie nie poświęcam jakiejś większej uwagi na piłkę nożną. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie masz plany na przyszłość? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Skończenie szkoły, matura, studia, znalezienie pracy a następnie założenie rodziny. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakim masz kierunek szkoły? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Technik geodeta. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam coś o tym kierunku. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jest on dosyć ciekawy wiele można się dowiedzieć na temat pomiarów, przyrządów geodezyjnych, oraz różnego typu zamian jednostek. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wspomniałeś o rodzinie. Masz dziewczynę? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przedstaw ją dla nas. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie podejmę się odpowiedzi na to pytanie. [/align] [align=center] [/align] [align=center] To tajemnica? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie ale dzielić się tym nie muszę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakiej słuchasz muzyki? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hip hop, rap, techno, reggae. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Uzasadnij. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie mam ulubionego każdy z wykonawców jak dla mnie ma tylko poszczególne utwory fajne natomiast nie wszystkie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Od kiedy masz komputer? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Od 8 lat oczywiście nie ten sam ten którego obecnie używam to od około 2 lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak zaczęła się Twoja przygoda z CS? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moja przygoda z CS'em zaczęła się od niechcenia koledzy z którymi grałem zazwyczaj w metina zaczęli pogrywać również w cs'a więc ja też chciałem spróbować i tak zaczęła się moja przygoda z cs'em. [/align] [align=center]Pierwszy raz zagrałem w cs w wieku 13 lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dlaczego grasz na MH a nie na innej sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dlatego że, w pewny momencie nie miałem już grać na jakim serwie ponieważ moja wcześniejsza serwerownia upadła, więc tak poszukując serwera natrafiłem na DD2 Multi-Head.pl spodobał mi się ten serwer, ludzie na nim grający, oraz całe forum. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie masz osiągnięcia na MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Admin COD, Admin DD2, UB Team oraz Moderator TS. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jaka ranga by Cię najbardziej satysfakcjonowała? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moderator na forum wtedy byłbym już całkowicie spełniony. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czyli nie zadowala Cię ranga opiekuna bądź H@? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Myślę że ranga H@ to za duże posunięcie co do mnie, natomiast opiekun hmm... to zależy opiekun na jaką funkcję. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W jakie gry grasz poza CS? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Obecnie to Fifa 12, F1 2012. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ja piszę zdania początek, a Ty dokańczasz. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Okej. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem smutny, gdy [/align] [align=center] [/align] [align=center]nic mi nie wychodzi. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Gdy jestem sam w domu, to [/align] [align=center] [/align] [align=center]puszczam muzykę na full. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Gdy jestem z dziewczyną, to [/align] [align=center] [/align] [align=center]robię wszystko żeby była szczęśliwa. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy na koniec wywiadu chciałbyś kogoś pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Natalię. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To Twoja dziewczyna? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie tą Natalię która gra na JB. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki za udany wywiad. Pozdrawiam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]PRZEPRASZAM ZA KRÓTKI WYWIAD!!! [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 14 Października 2013 #80361 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Wywiadzik bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 14 Października 2013 #80375 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Końcówka śmieszna ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80404 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Mógłbyś robić dłuższe wywiady i dobierać lepsze pytania, ale ogólnie to spoko :-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80410 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Bardzo fajny wywiadzik, szkoda, że troszkę krótki ale i tak jest spoko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Października 2013 #78917 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 No trochę krótki Zmień już pytania bo płyta ci się chyba zacięła . Masz Lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80465 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Wywiad bardzo fajny ciekawy no i troche krotki. Pisz jak mozesz wiecej wywiadow bo lubie je czytac. Masz Lajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80512 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Wywiad jest bardzo fajny fanie się go czyta tylko szkoda że krótki .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80678 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Dobre było to, jak koleś nie odp na to z dziewczyną, aż dziwne napisać chociaż jak ma na imię A tak to wywiad dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81388 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ciekawy,dobry wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81399 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Hapek, nawet swojej dziewczyny nie pozdrowi A to drań jeden Wywaid fajny, masz like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95839 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Fajny tylko mogłby być dluższy Nie odświeżaj starych tematów. Upomnienie. /sula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 25 Listopada 2013 #95857 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Spoko wywiad dużo sie z niego dowiedziałem Nie odświeżaj starych tematów. Upomnienie. /sula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi