#RELOP Napisano 14 Października 2013 #80336 Napisano 14 Października 2013 [align=center][/align] [align=center] [/align] Ja haPek [align=center] [/align] [align=center]Witam, z tej strony redaktor sieci Multi-Head.Zgodzisz się na przeprowadzenie wywiadu? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak, oczywiście. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przedstaw się, napisz ile masz lat i gdzie mieszkasz. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem Kamil mam 17 lat mieszkam na podkarpaciu. [/align] [align=center] [/align] [align=center]A gdzie dokładniej? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Miasto Jasło. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jasło? Pierwszy raz słyszę taką nazwę miasta. Co warto w tym mieście zobaczyć? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Szczerze mówiąc nasze miasto nie wyróżnia się zbyt bardzo nie ma zbytnio jakiś ciekawych atrakcji. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co robisz w wolnym czasie w tym mieście? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Najczęściej odwiedzam pizzerie oraz galerie, w wolnym czasie z kolegami odwiedzam sklepy z alkoholami. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To Ty masz kolegów? [/align] [align=center] [/align] [align=center]A no mam, jak kto woli. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie masz zainteresowania? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ogólnie to piłka nożna, siatkówka generalnie sport oraz CS i wędkarstwo. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Grasz w jakimś klubie w piłkę czy tylko tak kopiesz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak tylko kopie nie poświęcam jakiejś większej uwagi na piłkę nożną. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie masz plany na przyszłość? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Skończenie szkoły, matura, studia, znalezienie pracy a następnie założenie rodziny. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakim masz kierunek szkoły? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Technik geodeta. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Opowiedz nam coś o tym kierunku. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jest on dosyć ciekawy wiele można się dowiedzieć na temat pomiarów, przyrządów geodezyjnych, oraz różnego typu zamian jednostek. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Wspomniałeś o rodzinie. Masz dziewczynę? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przedstaw ją dla nas. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie podejmę się odpowiedzi na to pytanie. [/align] [align=center] [/align] [align=center] To tajemnica? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie ale dzielić się tym nie muszę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakiej słuchasz muzyki? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Hip hop, rap, techno, reggae. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jaki jest Twój ulubiony wykonawca? Uzasadnij. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie mam ulubionego każdy z wykonawców jak dla mnie ma tylko poszczególne utwory fajne natomiast nie wszystkie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Od kiedy masz komputer? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Od 8 lat oczywiście nie ten sam ten którego obecnie używam to od około 2 lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak zaczęła się Twoja przygoda z CS? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moja przygoda z CS'em zaczęła się od niechcenia koledzy z którymi grałem zazwyczaj w metina zaczęli pogrywać również w cs'a więc ja też chciałem spróbować i tak zaczęła się moja przygoda z cs'em. [/align] [align=center]Pierwszy raz zagrałem w cs w wieku 13 lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dlaczego grasz na MH a nie na innej sieci? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dlatego że, w pewny momencie nie miałem już grać na jakim serwie ponieważ moja wcześniejsza serwerownia upadła, więc tak poszukując serwera natrafiłem na DD2 Multi-Head.pl spodobał mi się ten serwer, ludzie na nim grający, oraz całe forum. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie masz osiągnięcia na MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Admin COD, Admin DD2, UB Team oraz Moderator TS. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jaka ranga by Cię najbardziej satysfakcjonowała? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Moderator na forum wtedy byłbym już całkowicie spełniony. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czyli nie zadowala Cię ranga opiekuna bądź H@? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Myślę że ranga H@ to za duże posunięcie co do mnie, natomiast opiekun hmm... to zależy opiekun na jaką funkcję. [/align] [align=center] [/align] [align=center]W jakie gry grasz poza CS? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Obecnie to Fifa 12, F1 2012. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ja piszę zdania początek, a Ty dokańczasz. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Okej. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem smutny, gdy [/align] [align=center] [/align] [align=center]nic mi nie wychodzi. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Gdy jestem sam w domu, to [/align] [align=center] [/align] [align=center]puszczam muzykę na full. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Gdy jestem z dziewczyną, to [/align] [align=center] [/align] [align=center]robię wszystko żeby była szczęśliwa. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy na koniec wywiadu chciałbyś kogoś pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Natalię. [/align] [align=center] [/align] [align=center]To Twoja dziewczyna? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie tą Natalię która gra na JB. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki za udany wywiad. Pozdrawiam. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]PRZEPRASZAM ZA KRÓTKI WYWIAD!!! [/align]
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80404 Napisano 14 Października 2013 Mógłbyś robić dłuższe wywiady i dobierać lepsze pytania, ale ogólnie to spoko :-o
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80410 Napisano 14 Października 2013 Bardzo fajny wywiadzik, szkoda, że troszkę krótki ale i tak jest spoko .
Reprezentant Napisano 14 Października 2013 #78917 Napisano 14 Października 2013 No trochę krótki Zmień już pytania bo płyta ci się chyba zacięła . Masz Lajka
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80465 Napisano 14 Października 2013 Wywiad bardzo fajny ciekawy no i troche krotki. Pisz jak mozesz wiecej wywiadow bo lubie je czytac. Masz Lajka.
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80512 Napisano 14 Października 2013 Wywiad jest bardzo fajny fanie się go czyta tylko szkoda że krótki ..
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80678 Napisano 14 Października 2013 Dobre było to, jak koleś nie odp na to z dziewczyną, aż dziwne napisać chociaż jak ma na imię A tak to wywiad dobry
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81399 Napisano 16 Października 2013 Hapek, nawet swojej dziewczyny nie pozdrowi A to drań jeden Wywaid fajny, masz like
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95839 Napisano 25 Listopada 2013 Fajny tylko mogłby być dluższy Nie odświeżaj starych tematów. Upomnienie. /sula
infinite. Napisano 25 Listopada 2013 #95857 Napisano 25 Listopada 2013 Spoko wywiad dużo sie z niego dowiedziałem Nie odświeżaj starych tematów. Upomnienie. /sula
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
14 Paź
9
16 Paź
2
25 Lis