blurred Napisano 14 Października 2013 #80327 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nick: Blurred Wiek: 19 Data rejestracji na forum: 18/09/13 Czas spędzony na forum: 20h z groszami. Doświadczenie w ocenianiu: Byłem wiele razy administratorem banowałem i miałem mało odwołań. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Niestety nie, ale szybko się uczę, a gdzieś musiałbym się tego nauczyć i liczę, że bedzie to na tej sieci . Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Jestem osobą odpowiedzialną, swoje obowiązki wykonuję sumiennie. Mam dużo wolnego czasu. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: To zależy, przeczytam wszystkie nowe tematy itd. i wychodzę po co mam się kisić i niepotrzebnie nabijac godziny. Coś od siebie: Liczę na pozytyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80397 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na NIE, jesteś z nami za krótko, nie jesteś aktywny na Forum, powinieneś jeszcze się wstrzymać i zadbać o swoje stanowisko na dd2 gdyż nie dawno dano Ci tam szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80416 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Niestety ja również na nie : - Popraw swoją aktywność na forum - Na razie działaj na serwerze . - Nie rezygnuj i złóż podanie za 2 tyg kiedy już więcej z nami pobędziesz . Tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80436 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Dokładnie zgadzam się z przedmówcami , przyjdzie czas i na ciebie zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80437 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi