blurred Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80327 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Nick: Blurred 聽 Wiek: 19 聽 Data rejestracji na forum: 18/09/13 聽 Czas sp臋dzony na forum: 20h z groszami. 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: By艂em wiele razy administratorem banowa艂em i mia艂em ma艂o odwo艂a艅. 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Niestety nie, ale szybko si臋 ucz臋, a gdzie艣 musia艂bym si臋 tego nauczy膰 i licz臋, 偶e bedzie to na tej sieci . 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nie 聽 Dlaczego Ty?: Jestem osob膮 odpowiedzialn膮, swoje obowi膮zki wykonuj臋 sumiennie. Mam du偶o wolnego czasu. 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: To zale偶y, przeczytam wszystkie nowe tematy itd. i wychodz臋 po co mam si臋 kisi膰 i niepotrzebnie nabijac godziny. 聽 Co艣 od siebie: Licz臋 na pozytyw. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80397 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Jestem na NIE, jeste艣 z nami za kr贸tko, nie jeste艣 aktywny na Forum, powiniene艣 jeszcze si臋 wstrzyma膰 i zadba膰 o swoje stanowisko na dd2 gdy偶 nie dawno dano Ci tam szans臋. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80416 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Niestety ja r贸wnie偶 na nie : 聽 - Popraw swoj膮 aktywno艣膰 na forum聽 聽 - Na razie dzia艂aj na serwerze . 聽 - Nie rezygnuj i z艂贸偶 podanie za 2 tyg kiedy ju偶 wi臋cej z nami pob臋dziesz . 聽 Tyle ode mnie聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80436 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Dok艂adnie zgadzam si臋 z przedm贸wcami , przyjdzie czas i na ciebie 聽 聽 聽 聽 聽 zamykam 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80437 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi