Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80228 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Nick: OJCIEC PABLITO Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/OJCIEC%20PABLITO/80.72.40.110:27026/ Dlaczego TY .!: Jestem ogarniętym adminem, ten kto mnie pamięta z bf2 to wie, wiem , że mam mało godzin ale proszę dajcie mi szansę, nadrobię je , będę bardzo aktywny na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-5h Kontakt: steam OJCIEC PABLITO | Multi-Head.Pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80240 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 To może najpierw nadrób te godziny, a potem składaj podanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 13 Października 2013 #80242 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Zgadzam się z Tarski nadrób godziny i wtedy złóż podanie, bo przy takich godzinach gry to każdy by chciał mieć admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80263 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jestem na Nie. nadrób godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 13 Października 2013 #80274 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 No , no widzę że będziesz nam pisał pluginy zaprezentuj jakiś to będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80284 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Na NIE nadrop godziny i wtedy napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80319 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nie, pograj dłużej i wtedy złóż podanie, wtedy będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Października 2013 #80323 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Składasz podania na każdym serverze , na ffa prawie w ogóle Cię nie widuję . Myślę , że podanie za wcześnie . Wiem, że na Bf2 radziłeś sobie dobrze, ale na tą chwilę nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80362 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na NIE. Powód/powody : - wgle nie widzę Cię na serwerze - pisząć coś takiego : "proszę dajcie mi szansę, nadrobię je , będę bardzo aktywny na serwerze." nie masz czego szukać... prosić może każdy, a tu potrzeba jednak osób "pewnych i zaangażowanych" w to co robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 14 Października 2013 #80412 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na nie.. W ogóle Cię nie widziałem na serwerze ... Pograj z nami trochę dłużej na FFa a może zmienię swoje zdanie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80433 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jeśli chcesz admina to pokaż, że ci na nim zależy i przegraj te 30h na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80887 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Jesteś łowcą rang. Składasz podanie gdzie tylko się da. Poza tym miałem z Tobą niemiłe przejścia na gg. ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362119 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina FFA" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi