Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80202 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Twój nick podczas gry: Kornerek Godzina, data zdarzenia: 15:44 13.10.2013 Mapa: de_aztec STEAM_ID / IP : 94.251.240.123 Uzasadnienie: Link do zobaczenia screen'ów http://www.speedyshare.com/AXR3h/Cs.rar . Jak już wcześniej mówiłem przy screenie 3 i 4 miałem laga a żeby to udowodnić mam zdjęcia które pokazują różnicę 2 sekundową przy robieniu tych 2 screen. Pokazałem to na dołączonym obrazku : [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Proszę o ub,pozdrawiam .[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80209 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi