Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80040 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Nick: SzczypeK95 Wiek: 18 Data rejestracji na forum: 22.Sierpie艅.2013 Czas sp臋dzony na forum: 1d 6h 37m / Na starym by艂o wi臋cej聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Jestem adminem na dd2 wiec jest聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Nie聽 Dlaczego Ty?: My艣l臋 偶e si臋 nadam i swoj膮 pomoc膮 chc臋 u艂atwi膰 prac臋 pozosta艂ym cz艂onkom UB聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Je偶eli mam w艂膮czony komputer to forum jest tak偶e odpalone . Ok 5-6h Co艣 od siebie: Lubi臋 t臋 serwerownie jak i ludzi kt贸rzy ni膮 zarz膮dzaj膮 . Chc臋 si臋 pi膮膰 coraz wy偶ej na forum jak i na serwerze i przede wszystkim pomaga膰 . 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80043 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Na NIE malo jestes aktywny na forum 聽 Jak poprawisz aktywnosc to bede na TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80053 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Ja jestem na Nie... za ma艂a aktywno艣膰 na forum... B膮d藕 z nami troszk臋 d艂u偶ej, p贸藕niej daj podanie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80063 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Ja bym da艂 mu szans臋.Sula wiesz od cb o 2 h聽 siedzi wi臋cej na forum.A 偶e ma 50 post贸w to chyba dobrze 偶e nie pisze bezsesownych post贸w... 聽 Na TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80088 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Jestem na Tak. 聽 -Pomocny 聽 -Ogarni臋ty 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80133 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Jestem na tak Tiger wszystko wyjasni艂 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80332 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Jestem na TAK: 聽 -Mi艂y 聽 -Ogarni臋ty 聽 -Aktywny na forum聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80402 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Jestem na TAK, jeste艣 z nami ju偶 troche mo偶na dac szans臋, a wiem 偶e jeste艣 super go艣ciu i ogarniasz :-o Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80408 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 Jestem na tak. S膮dz臋 偶e mo偶na da膰 mu szans臋 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 #80419 Udost臋pnij Napisano 14 Pa藕dziernika 2013 聽 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi