Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80040 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Nick: SzczypeK95 Wiek: 18 Data rejestracji na forum: 22.Sierpień.2013 Czas spędzony na forum: 1d 6h 37m / Na starym było więcej Doświadczenie w ocenianiu: Jestem adminem na dd2 wiec jest Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Myślę że się nadam i swoją pomocą chcę ułatwić pracę pozostałym członkom UB Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Jeżeli mam włączony komputer to forum jest także odpalone . Ok 5-6h Coś od siebie: Lubię tę serwerownie jak i ludzi którzy nią zarządzają . Chcę się piąć coraz wyżej na forum jak i na serwerze i przede wszystkim pomagać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80043 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Na NIE malo jestes aktywny na forum Jak poprawisz aktywnosc to bede na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80053 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ja jestem na Nie... za mała aktywność na forum... Bądź z nami troszkę dłużej, później daj podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80063 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ja bym dał mu szansę.Sula wiesz od cb o 2 h siedzi więcej na forum.A że ma 50 postów to chyba dobrze że nie pisze bezsesownych postów... Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 13 Października 2013 #80088 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jestem na Tak. -Pomocny -Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80133 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jestem na tak Tiger wszystko wyjasnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 14 Października 2013 #80332 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na TAK: -Miły -Ogarnięty -Aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80402 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na TAK, jesteś z nami już troche można dac szansę, a wiem że jesteś super gościu i ogarniasz :-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80408 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na tak. Sądzę że można dać mu szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80419 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi