Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80010 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Nick: pozdro 600 Wiek:16 Data rejestracji na forum:9 marzec 2013 Czas spędzony na forum:3dni 10h Na starym forum miałem dużo więcej Doświadczenie w ocenianiu:Jako były admin cod myślę że umiem ocenic Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:za ping ;/ Dlaczego Ty?:Myślę że tym razem nie popełnię tego błędu co kilka miesięcy temu i będę już normalnie sprawdzał Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Kiedy komp jest on to i forum jest on czyli +- 6h Coś od siebie:Nie oceniajcie mnie za tamto co zrobiłem w ubt dlatego iż poczytałem trochę o tym jak dokładnie sprawdzać ss popytałem kolegów z ubt mh a nie kolegi co sobie "jaja ze mnie zrobił". Liczę na szczere odpowiedzi. pozdro :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 13 Października 2013 #80015 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Myślę że przez ten czas nauczyłeś się sprawdzać ss i można dać ci szanse , Jestem na TAK . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80018 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jestem na Tak Zobaczymy może poradzisz sobie ze sprawdzaniem Demek i ss . Spełniasz wymagania i odwiedzasz często forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 13 Października 2013 #80090 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jestem na Tak. Masz admina i z pewnego doswiadczenia potrafisz rozróżnić cheatera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80108 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Często jesteś na forum.Dałbym ci szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80122 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Na TAK jestes widoczny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80130 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Na tak aktywny ogarnięty myślę że da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80137 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Myślę, że przez ten czas przemyślałeś stare błędy i nie będziesz ich już popełniał Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 13 Października 2013 #80139 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jestem na TAK: -Aktywny -Spokojny -Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80170 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Obecny i aktywny na forum, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Października 2013 #80224 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Myślę , że można dać Ci szansę . Jesteś aktywny , zawsze radosny. : D Na tak , powodzenia Jeżeli potrzebował byś pomocy to śmiało pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80261 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi