Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80001 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Nick:Lionblade 聽 Wiek:16 聽 Data rejestracji na forum:15 wrz 2013 聽 Czas sp臋dzony na forum:ponad 2 dni 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu:Bardzo dobre mo偶na mnie sprawdzi膰 . 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Mo偶e raz za TXT a tak to to 1raz by艂y ss. 聽 Dlaczego Ty?:Poniewa偶 s膮dz臋 偶e si臋 nadam pr贸bowa艂em ju偶 raz ale mia艂em za ma艂膮 aktywno艣膰 teraz sp臋dzam o wiele wi臋cej czasu na forum . Na serwerze jestem bardzo lubiany na forum chyba r贸wnie偶 nie 偶yje z nikim w problemie . Na forum nie mam jak si臋 udziela膰 bo m贸wi膮c kr贸tko jestem tylko graczem . Na serwerze cod daje dobre pomys艂y kt贸re s膮 popierane przez graczy i s膮dz臋 偶e si臋 nadam na ta funkcj臋 dzi艣 rozmawia艂em z H@ o mnie i wybaczy艂 moje b艂臋dy za to co kiedy艣 zrobi艂em na 801 lvl . 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:oko艂o 4-5h dziennie 聽 Co艣 od siebie:Mam na imi臋 Bartek lat 16 nie d艂ugo 17 . Pochodz臋 z woj. 艢wi臋tokrzyskiego . Lubi臋 gra膰 w cs mam du偶y sta偶 . Na forum jestem ju偶 do艣膰 d艂ugo bo miesi膮c i nie zamieniam go zmienia膰 . Znajomo艣膰 ortografii jest mi nie obca nie korzystam z korektor贸w r贸偶nego typu . A znam si臋 na ocenianiu wiem prosz臋 o ocen臋 . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80022 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Jestem na Tak;* 聽 -mi艂y i ogarniety my艣le 偶e da rade i sprawdzi si臋 na tym stanowisku. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80024 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Ja tam jestem na TAK. My艣le 偶e sobie poradzi. 聽 聽 聽 - Da sie z nim pogadac. 聽 - Du偶o czasu sp臋dza na grze, wi臋c forum te偶 raczej nie bedzie dla niego problemem. 聽 - Dajmy mu szanse. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80078 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Tak, bo ogarni臋ty 聽 聽 聽 聽 聽 //Tw贸j post nic nie wnosi do Tematu +1Pkt ostrze偶e艅 | Procentowy 聽 聽 聽 聽 //艢ci膮gni臋te, aczkolwiek nast臋pnym razem staraj si臋 argumentowa膰 swoje wypowiedzi. 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80082 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Na tak ogarnie 聽 聽 聽 聽 聽 // Tw贸j post nic nie wnosi do Tematu +1Pkt ostrze偶e艅 | Procentowy聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80086 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Jestem na Tak. 聽 -Mi艂y,ogarni臋ty,pomocny 聽 -Aktywny na forum 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80144 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 moze jedyny ogarnie ten serwer bo grac juz sie nidaje powoli 聽 聽 聽 聽 聽 // To nie jest Podanie o Admina. [ G艂os nie wliczany do Podania ] 聽| Procentowy 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80145 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 TAK ! Takich admin贸w potrzebujemy. ;> bo jak nie ma distrub'a lub satanka to na srv jest totalny terror z odpa艂ami. I nie tylko odpa艂ami bo np : bugowanie duchow, txt itp ;d 聽 聽 聽 Jeszcze raz na tak. 聽 - Ogarniety 聽 - Ogarnia cs'a co wida膰 po top 15. 聽 - Aktywny. 聽 聽 聽 Pozdrawiam ;p :ReFleX !. 聽 聽 聽 聽 聽 // To nie jest Podanie o Admina. [ G艂os nie wliczany do Podania ] 聽| Procentowy 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80155 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Arcy Kaplan i Dr4c0s , zdajecie sobie sprawe ze to nie jest podanie na admina serwa tylko UBT ? 聽 聽 A co do podania to Neutral , ma艂o czasu spedzone na forum jak dla mnie . Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80178 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Da艂bym mu szanse.Mo偶e godzin nie ma za du偶o ale my艣le 偶e ogarnie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80187 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Na TAK chlopak ogarniety聽 mily da RADE 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80210 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 Na tak s膮dz臋 偶e mo偶na da膰 mu szans臋 . 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 #80262 Udost臋pnij Napisano 13 Pa藕dziernika 2013 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi