Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80001 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Nick:Lionblade Wiek:16 Data rejestracji na forum:15 wrz 2013 Czas spędzony na forum:ponad 2 dni Doświadczenie w ocenianiu:Bardzo dobre można mnie sprawdzić . Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Może raz za TXT a tak to to 1raz były ss. Dlaczego Ty?:Ponieważ sądzę że się nadam próbowałem już raz ale miałem za małą aktywność teraz spędzam o wiele więcej czasu na forum . Na serwerze jestem bardzo lubiany na forum chyba również nie żyje z nikim w problemie . Na forum nie mam jak się udzielać bo mówiąc krótko jestem tylko graczem . Na serwerze cod daje dobre pomysły które są popierane przez graczy i sądzę że się nadam na ta funkcję dziś rozmawiałem z H@ o mnie i wybaczył moje błędy za to co kiedyś zrobiłem na 801 lvl . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:około 4-5h dziennie Coś od siebie:Mam na imię Bartek lat 16 nie długo 17 . Pochodzę z woj. Świętokrzyskiego . Lubię grać w cs mam duży staż . Na forum jestem już dość długo bo miesiąc i nie zamieniam go zmieniać . Znajomość ortografii jest mi nie obca nie korzystam z korektorów różnego typu . A znam się na ocenianiu wiem proszę o ocenę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80022 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jestem na Tak;* -miły i ogarniety myśle że da rade i sprawdzi się na tym stanowisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80024 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ja tam jestem na TAK. Myśle że sobie poradzi. - Da sie z nim pogadac. - Dużo czasu spędza na grze, więc forum też raczej nie bedzie dla niego problemem. - Dajmy mu szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80078 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Tak, bo ogarnięty //Twój post nic nie wnosi do Tematu +1Pkt ostrzeżeń | Procentowy //Ściągnięte, aczkolwiek następnym razem staraj się argumentować swoje wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80082 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Na tak ogarnie // Twój post nic nie wnosi do Tematu +1Pkt ostrzeżeń | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 13 Października 2013 #80086 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jestem na Tak. -Miły,ogarnięty,pomocny -Aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80144 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 moze jedyny ogarnie ten serwer bo grac juz sie nidaje powoli // To nie jest Podanie o Admina. [ Głos nie wliczany do Podania ] | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80145 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 TAK ! Takich adminów potrzebujemy. ;> bo jak nie ma distrub'a lub satanka to na srv jest totalny terror z odpałami. I nie tylko odpałami bo np : bugowanie duchow, txt itp ;d Jeszcze raz na tak. - Ogarniety - Ogarnia cs'a co widać po top 15. - Aktywny. Pozdrawiam ;p :ReFleX !. // To nie jest Podanie o Admina. [ Głos nie wliczany do Podania ] | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 13 Października 2013 #80155 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Arcy Kaplan i Dr4c0s , zdajecie sobie sprawe ze to nie jest podanie na admina serwa tylko UBT ? A co do podania to Neutral , mało czasu spedzone na forum jak dla mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80178 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dałbym mu szanse.Może godzin nie ma za dużo ale myśle że ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80187 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Na TAK chlopak ogarniety mily da RADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80210 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Na tak sądzę że można dać mu szansę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80262 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi