Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]Lionblade podanie

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Lionblade

Data rejestracji na forum:15 wrz 2013

Czas sp臋dzony na forum:ponad 2 dni

Do艣wiadczenie w ocenianiu:Bardzo dobre mo偶na mnie sprawdzi膰 .

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:tak

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Mo偶e raz za TXT a tak to to 1raz by艂y ss.

Dlaczego Ty?:Poniewa偶 s膮dz臋 偶e si臋 nadam pr贸bowa艂em ju偶 raz ale mia艂em za ma艂膮 aktywno艣膰 teraz sp臋dzam o wiele wi臋cej czasu na forum . Na serwerze jestem bardzo lubiany na forum chyba r贸wnie偶 nie 偶yje z nikim w problemie . Na forum nie mam jak si臋 udziela膰 bo m贸wi膮c kr贸tko jestem tylko graczem . Na serwerze cod daje dobre pomys艂y kt贸re s膮 popierane przez graczy i s膮dz臋 偶e si臋 nadam na ta funkcj臋 dzi艣 rozmawia艂em z H@ o mnie i wybaczy艂 moje b艂臋dy za to co kiedy艣 zrobi艂em na 801 lvl .

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:oko艂o 4-5h dziennie

Co艣 od siebie:Mam na imi臋 Bartek lat 16 nie d艂ugo 17 . Pochodz臋 z woj. 艢wi臋tokrzyskiego . Lubi臋 gra膰 w cs mam du偶y sta偶 . Na forum jestem ju偶 do艣膰 d艂ugo bo miesi膮c i nie zamieniam go zmienia膰 . Znajomo艣膰 ortografii jest mi nie obca nie korzystam z korektor贸w r贸偶nego typu . A znam si臋 na ocenianiu wiem prosz臋 o ocen臋 .

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Ja tam jestem na TAK. My艣le 偶e sobie poradzi.

- Da sie z nim pogadac.

- Du偶o czasu sp臋dza na grze, wi臋c forum te偶 raczej nie bedzie dla niego problemem.

- Dajmy mu szanse.

Odno艣nik do komentarza

Tak, bo ogarni臋ty :)

//Tw贸j post nic nie wnosi do Tematu +1Pkt ostrze偶e艅 | Procentowy

//艢ci膮gni臋te, aczkolwiek nast臋pnym razem staraj si臋 argumentowa膰 swoje wypowiedzi.

Odno艣nik do komentarza

TAK ! ;) Takich admin贸w potrzebujemy. ;> bo jak nie ma distrub'a lub satanka to na srv jest totalny terror z odpa艂ami. :) I nie tylko odpa艂ami bo np : bugowanie duchow, txt itp ;d

Jeszcze raz na tak. ;)

- Ogarniety

- Ogarnia cs'a co wida膰 po top 15.

- Aktywny. ;)

Pozdrawiam ;p :ReFleX !.

// To nie jest Podanie o Admina. [ G艂os nie wliczany do Podania ] 聽| Procentowy

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...