Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #79955 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Siemanko, mam nową propozycję, która polega na zamianie mapy. Jak wszyscy wiemy i widzimy mapa cs_assault jest rzadko grana, mało lubiana i jednostronna. Proponuję ją wyrzucić i zamienić na coś bardziej grywalnego - cs_assault_upc lub cs_winter_assault. Ta druga będzie może bardziej odpowiednia ze względu na zbliżającą się porę roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #79962 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jestem za. Assaulta lubię właśnie za jego jednostronność, no ale chyba tylko ja Więc przyda się urozmaicenie, które pozwoli i CT i TT na grę. Dodatkowo ten limit 8 map i jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #79977 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 tak i zamienmy tez dusta1 bo to tez jednostronna dla ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Października 2013 #79984 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Moim zdaniem , ta mapa jest dobra taka jest . To wygląda tak , że jedni lubią tą mapę , a inni nie . Jeżeli chcesz inną mapę tego ty[u , wyślij linka z takową do h@, a zostanie ona wgrana na server. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #79999 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jedni lubią, jedni nie? Odkąd gram tu na tej sieci grałem assaulta 2x, pod koniec mapy zawsze było max 12 osób. Co do de_dust to gracze mimo wszystko ją wybierają, wszystko zależy od zgrania teamu bo jeśli takie zgranie jest to może to być mapa jednostronna dla tt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Października 2013 #80020 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ja osobiście nie lubię mapy Assault . Kilka razy robiło się na tej mapie Vote , to gracze nie chcieli zmiany. Więc po tym wnioskuję, że znalazł by się ktoś co ją lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80047 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Moim zdaniem fajna mapa mozemy zmienić teraz na winter !!! ale nie ma co jej wyrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Października 2013 #81685 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nie chciałbym, żeby temat został zapomniany. Odświeżam i proszę o wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Października 2013 #81747 Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Grywam na ffa i ja bym zostawił assaulta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Listopada 2013 #88404 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Grywam na ffa i ja bym zostawił assaulta Ja tak samo ale fajna mapa cs_winter_assault jestem na tak. // Odświeżanie starych tematów - Upomnienie LOVOnany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92410 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 odświeżam bo cicho co z tą mapą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Listopada 2013 #92460 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Wyślij gotowego linka h@ , i zapewne zostanie wgrana na server. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Listopada 2013 #93481 Administrator Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Wyslij mi na pw linka i w piatek ja wgram. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Listopada 2013 #93482 Administrator Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi