Skocz do zawartości

Hosty

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, elo. Jak każdy wie mamy do zrobienia misje z hostami i nie jest tak łatwo ją zrobić bynajmniej dla mnie. Otóż dziś miałbym już skonczoną, ale jakiś koleś podlatuje i Ci je bezczelnie podkrada, proszę żeby za takie coś był ban chociaż na 5min to się moze nauczą.

Classic ale niestety każdy chce to wykonać i za to nie ma bana bo załóżmy ktoś wziął hosty i kampi jak mu zabierzesz to ban ? Pomysł bezsensu a misje da się wykonać . Nawet wstać o 6 rano wbić na kompa i bez ludu wykonać misję . Ja ją wykonałem na 1 mapce z kolegami .

Pomysł na NIE ....

Classic ale niestety każdy chce to wykonać i za to nie ma bana bo załóżmy ktoś wziął hosty i kampi jak mu zabierzesz to ban ? Pomysł bezsensu a misje da się wykonać . Nawet wstać o 6 rano wbić na kompa i bez ludu wykonać misję . Ja ją wykonałem na 1 mapce z kolegami .

Pomysł na NIE ....

Ale ja nie będę wstawał o 6 rano, popatrz też, że może inni nie mają warunków do tego, bo dla mnie bez sensu wstawać o tej godz żeby zrobić misje w grze.

Albo mogliby zablokować kradnięcie, czyli jak jedna osoba je bierze to druga nie może już przejać.

Powiem ci tak znów jeśli ktoś je weźmie i będzie kampił a ty mu nie odbierzesz ? To co ... Trzeba czekać albo zabić wroga czyli pomysł bezsensu mi też nie raz kradną hosty i nadal  pomysł jak najbardziej na NIE ... Tylko obciąży serwer .

Powiem ci tak znów jeśli ktoś je weźmie i będzie kampił a ty mu nie odbierzesz ? To co ... Trzeba czekać albo zabić wroga czyli pomysł bezsensu mi też nie raz kradną hosty i nadal  pomysł jak najbardziej na NIE ... Tylko obciąży serwer .

Oj Lion, bez urazy, ale czy ty kiedykolwiek miałeś doczynienia z ftp? Bo takie coś to kupa, a nie obciąży serwer. Jest tyle pluginów i jakoś serwer chodzi.

Koniec tematu, czekam na H@/Satanka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...