Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #79920 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Siema, elo. Jak każdy wie mamy do zrobienia misje z hostami i nie jest tak łatwo ją zrobić bynajmniej dla mnie. Otóż dziś miałbym już skonczoną, ale jakiś koleś podlatuje i Ci je bezczelnie podkrada, proszę żeby za takie coś był ban chociaż na 5min to się moze nauczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #79927 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Classic ale niestety każdy chce to wykonać i za to nie ma bana bo załóżmy ktoś wziął hosty i kampi jak mu zabierzesz to ban ? Pomysł bezsensu a misje da się wykonać . Nawet wstać o 6 rano wbić na kompa i bez ludu wykonać misję . Ja ją wykonałem na 1 mapce z kolegami . Pomysł na NIE .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #79929 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Możesz naprzykład wstać o 2 w nocy i nominować assulta , ja zrobiłem ją normalnie przy pomocy kumpli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #79930 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Classic ale niestety każdy chce to wykonać i za to nie ma bana bo załóżmy ktoś wziął hosty i kampi jak mu zabierzesz to ban ? Pomysł bezsensu a misje da się wykonać . Nawet wstać o 6 rano wbić na kompa i bez ludu wykonać misję . Ja ją wykonałem na 1 mapce z kolegami . Pomysł na NIE .... Ale ja nie będę wstawał o 6 rano, popatrz też, że może inni nie mają warunków do tego, bo dla mnie bez sensu wstawać o tej godz żeby zrobić misje w grze. Albo mogliby zablokować kradnięcie, czyli jak jedna osoba je bierze to druga nie może już przejać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #79931 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Powiem ci tak znów jeśli ktoś je weźmie i będzie kampił a ty mu nie odbierzesz ? To co ... Trzeba czekać albo zabić wroga czyli pomysł bezsensu mi też nie raz kradną hosty i nadal pomysł jak najbardziej na NIE ... Tylko obciąży serwer . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #79934 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Powiem ci tak znów jeśli ktoś je weźmie i będzie kampił a ty mu nie odbierzesz ? To co ... Trzeba czekać albo zabić wroga czyli pomysł bezsensu mi też nie raz kradną hosty i nadal pomysł jak najbardziej na NIE ... Tylko obciąży serwer . Oj Lion, bez urazy, ale czy ty kiedykolwiek miałeś doczynienia z ftp? Bo takie coś to kupa, a nie obciąży serwer. Jest tyle pluginów i jakoś serwer chodzi. Koniec tematu, czekam na H@/Satanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #79937 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Classic wejdź naprzykład na Ts i umów się z nimi kto cie osłania , weźmiesz hosty szybciej niż ci się wydaje lub na rozgrzewce większość też bierze - spróbuj i TY . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80011 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Takie coś jest bez sensu, może ktoś naciśnie przez przypadek "e" i nawet nie będzie wiedział, że idzie za nim host, i ma za to dostać bana? Jestem na nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80033 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 NIE kazdy ma tom misje i taksamo sie denerwuje w koncu za tom misje jest exp takze wykaz sie sprytem i szybciej je zabierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80075 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 NIE kazdy ma tom misje i taksamo sie denerwuje w koncu za tom misje jest exp takze wykaz sie sprytem i szybciej je zabierz. Ortografia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Października 2013 #81472 Administrator Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Na pewno za to nie będzie bana. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi