Skocz do zawartości

Hosty

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema, elo. Jak każdy wie mamy do zrobienia misje z hostami i nie jest tak łatwo ją zrobić bynajmniej dla mnie. Otóż dziś miałbym już skonczoną, ale jakiś koleś podlatuje i Ci je bezczelnie podkrada, proszę żeby za takie coś był ban chociaż na 5min to się moze nauczą.

Napisano

Classic ale niestety każdy chce to wykonać i za to nie ma bana bo załóżmy ktoś wziął hosty i kampi jak mu zabierzesz to ban ? Pomysł bezsensu a misje da się wykonać . Nawet wstać o 6 rano wbić na kompa i bez ludu wykonać misję . Ja ją wykonałem na 1 mapce z kolegami .

Pomysł na NIE ....

Napisano

Classic ale niestety każdy chce to wykonać i za to nie ma bana bo załóżmy ktoś wziął hosty i kampi jak mu zabierzesz to ban ? Pomysł bezsensu a misje da się wykonać . Nawet wstać o 6 rano wbić na kompa i bez ludu wykonać misję . Ja ją wykonałem na 1 mapce z kolegami .

Pomysł na NIE ....

Ale ja nie będę wstawał o 6 rano, popatrz też, że może inni nie mają warunków do tego, bo dla mnie bez sensu wstawać o tej godz żeby zrobić misje w grze.

Albo mogliby zablokować kradnięcie, czyli jak jedna osoba je bierze to druga nie może już przejać.

Napisano

Powiem ci tak znów jeśli ktoś je weźmie i będzie kampił a ty mu nie odbierzesz ? To co ... Trzeba czekać albo zabić wroga czyli pomysł bezsensu mi też nie raz kradną hosty i nadal  pomysł jak najbardziej na NIE ... Tylko obciąży serwer .

Napisano

Powiem ci tak znów jeśli ktoś je weźmie i będzie kampił a ty mu nie odbierzesz ? To co ... Trzeba czekać albo zabić wroga czyli pomysł bezsensu mi też nie raz kradną hosty i nadal  pomysł jak najbardziej na NIE ... Tylko obciąży serwer .

Oj Lion, bez urazy, ale czy ty kiedykolwiek miałeś doczynienia z ftp? Bo takie coś to kupa, a nie obciąży serwer. Jest tyle pluginów i jakoś serwer chodzi.

Koniec tematu, czekam na H@/Satanka.

Napisano

Classic wejdź naprzykład na Ts i umów się z nimi kto cie osłania :) , weźmiesz hosty szybciej niż ci się wydaje lub na rozgrzewce większość też bierze - spróbuj i TY .

Napisano

Takie coś jest bez sensu, może ktoś naciśnie przez przypadek "e" i nawet nie będzie wiedział, że idzie za nim host, i ma za to dostać bana?

Jestem na nie..

Napisano

NIE kazdy ma tom misje i taksamo sie denerwuje w koncu za tom misje jest exp takze wykaz sie sprytem i szybciej je zabierz. :)

Napisano

NIE kazdy ma tom misje i taksamo sie denerwuje w koncu za tom misje jest exp takze wykaz sie sprytem i szybciej je zabierz. :)

Ortografia.

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...