Skocz do zawartości

BFG10000

Kenpachi Zaraki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , tak jak w tytule czy aby użyć BFG trzeba odczekać 7 sek? W regulaminie znalazłem odnośnie tego perku tylko taką wzmiankę:

13.

Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado i de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy.

Ale to tyczy się tylko tych dwóch map i to na respa, a ja użyłem na innej i to nie na respa.

Przeczytałem dla pewności regulamin 10 razy i innej wzmianki o tym perku nie znalazłem .

I nie jest to skarga tylko pytanie . Bana dostałem na 5 min więc to nie o to chodzi bo już nawet minął .

Więc teraz proszę o pokazanie mi w regulaminie czy jest gdzieś zabronione puszczenie przed 7 sek na innej mapie  albo o dokładne przeczytanie regulaminu przez admina .

Przepraszam jeśli trochę namieszałem .

Pozdrawiam Ken-chan.

Dotyczy również innych map, autor regulaminu nie wypisywał map bo by to z pewnością zajęło trochę czasu, wiem że napisane są tylko 2 mapy, ale według mnie nie powinieneś puszczać bfg tak szybko.

to był de_dust, ludzie schodzą ze schodów i chcą iść na dół ale nie - leci Twoje bfg -.-

dla mnie ban był słuszny, a odczekać 5 minut to nie problem.

Już napisałem że nie chodzi o bana , czytaj ze zrozumieniem . Ale mnie to nie obchodzi . I nie trzeba pisać każdej mapy po kolei , trochę pomyślunku. Można napisać że nie wolno używać BFG przed 7 sek na każdej mapie i było by po problemie .  Więc albo odpowiednia notka żeby się znalazła w regulaminie albo nie banować za to bo to jest nadużywanie posady . Mam nadzieję że wyjaśniłem to w prosty i czytelny sposób , i że to zrozumiesz . Tyle z mojej strony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...