Kenpachi Zaraki Napisano 12 Października 2013 #79846 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Witam , tak jak w tytule czy aby użyć BFG trzeba odczekać 7 sek? W regulaminie znalazłem odnośnie tego perku tylko taką wzmiankę: 13. Nie strzelamy z jakiejkolwiek broni, bfg, airstrike, predator missle, awp, scout na resp wroga na mapach de_eldorado i de_alexandra przez pierwsze 7 sekund rundy. Ale to tyczy się tylko tych dwóch map i to na respa, a ja użyłem na innej i to nie na respa. Przeczytałem dla pewności regulamin 10 razy i innej wzmianki o tym perku nie znalazłem . I nie jest to skarga tylko pytanie . Bana dostałem na 5 min więc to nie o to chodzi bo już nawet minął . Więc teraz proszę o pokazanie mi w regulaminie czy jest gdzieś zabronione puszczenie przed 7 sek na innej mapie albo o dokładne przeczytanie regulaminu przez admina . Przepraszam jeśli trochę namieszałem . Pozdrawiam Ken-chan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Października 2013 #79847 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Dotyczy również innych map, autor regulaminu nie wypisywał map bo by to z pewnością zajęło trochę czasu, wiem że napisane są tylko 2 mapy, ale według mnie nie powinieneś puszczać bfg tak szybko. to był de_dust, ludzie schodzą ze schodów i chcą iść na dół ale nie - leci Twoje bfg -.- dla mnie ban był słuszny, a odczekać 5 minut to nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 12 Października 2013 Autor #79851 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Już napisałem że nie chodzi o bana , czytaj ze zrozumieniem . Ale mnie to nie obchodzi . I nie trzeba pisać każdej mapy po kolei , trochę pomyślunku. Można napisać że nie wolno używać BFG przed 7 sek na każdej mapie i było by po problemie . Więc albo odpowiednia notka żeby się znalazła w regulaminie albo nie banować za to bo to jest nadużywanie posady . Mam nadzieję że wyjaśniłem to w prosty i czytelny sposób , i że to zrozumiesz . Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Października 2013 #79852 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 aa to sory, bo nie czytałem całego i się domyślałem że Ci chodzi o tego bana Też jestem za tym by tak było że nie można przez 7 sek używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79853 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Fakt, wymienione są tu tylko dwie mapki i nie jest napisane, że na innych też, więc ban z deka nie słuszny, ale admini inaczej chyba to rozumieją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79860 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Myślę, że jak są wymienione tylko dwie mapy, to tylko na nich, nie można tak robić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 12 Października 2013 #79873 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 pkt w regulaminie mówi że nie może być używane to na tych mapkach na innych jak najbardziej można używać BFG szybciej... raczej to nie będzie zmienione szybko ale jak coś to poinformuję mam nadzieję że rozjaśniłem wszelkie niejasności:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 12 Października 2013 Autor #79874 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 No i wszystko jasne . Wiec prosze o poinformowanie o tym adminow aby uniknac takich sytuacji a temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 13 Października 2013 #79896 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 a więc... //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi