Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79585 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Nick: UnFreeze Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Uważam że, mam nawet dobre doświadczenie, ponieważ już nie raz miałem admina i dostałem poparcie u innych . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: około 4 lata. Steam / NonSteam: Steam -> Zuma_ Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/UnFreeze/80.72.43.106:27022/ - 58 h. Dlaczego TY .!: Ponieważ bywam rano jak i wieczorem na serwerze ,gdzie-kiedy Adminów nie ma a oni zaczynają się rozkręcać na Cheat.Bardzo mnie to denerwuje gdyż każdy chciałby sobie pograć normalnie.Myślę ,że to wszystko jest do ogarnięcia i potrzeba trochę czasu, lecz każdy zaczyna jako Admin początkujący . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5 h dziennie. Kontakt: GG: 40372728 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79587 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Tak, bo nie widziałem minusów. @edit: Powypowiadaj się tylko trochę,bo konto na forum trochę odrzuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79608 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Niestety ale jestem na Nie konto stworzone tylko dla podania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79614 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Neutral nabij postów na forum i zmieni się moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79631 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Na NIE konto zalozone pod podanie. Brak postow. Malo wiedze cie na serwie mimo ze masz 58h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79642 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 na nie.... wulgarny na srv. jak ty masz 16 lat to ja mam 30. 4 lata stazu. ? też wątpie. bo z 4 miechami stazu gram lepiej od cb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79651 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Także jestem na nie - Aktywność na forum Gdy trochę będziesz na forum to będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79656 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ja go znam z serwera mimo że miałem przerwę 1 tygodnia na serwerze gracz jest miły i ogarnięty Sądzę że dałby sb radę z adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Października 2013 #79672 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Czytam wsze wypowiedzi i muszę coś dodać od siebie Nie gram na tym servrze ale się wypowiem . Gracz bardzo długo siedzi na serverze , dawanie nie z powodu tylko na to , że ma małą aktywność na forum jest z lekka przesadą . 4 lata stazu. ? też wątpie. bo z 4 miechami stazu gram lepiej od cb. Skomentuję tą wypowiedź ,ale nie powinienem tego robić . To co z tego ,że grasz od niego lepiej ? Co to ma do tego aby gracz dostał admina, nie rozumiem. Admin nie musi jakoś świetnie grać , wystarczy ,że będzie świecił przykładem . Jestem na tak , chociażby , na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79685 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Dziękuje wszystkim za wypowiedzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79692 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Czytam wsze wypowiedzi i muszę coś dodać od siebie Nie gram na tym servrze ale się wypowiem . Gracz bardzo długo siedzi na serverze , dawanie nie z powodu tylko na to , że ma małą aktywność na forum jest z lekka przesadą . 4 lata stazu. ? też wątpie. bo z 4 miechami stazu gram lepiej od cb. Skomentuję tą wypowiedź ,ale nie powinienem tego robić . To co z tego ,że grasz od niego lepiej ? Co to ma do tego aby gracz dostał admina, nie rozumiem. Admin nie musi jakoś świetnie grać , wystarczy ,że będzie świecił przykładem . Jestem na tak , chociażby , na próbę. Nie grasz to po co się wypowiadasz? Skoro ma świecić przykładem, to skąd wiesz, że na pewno świeci, skoro nie grasz na serwerze? Jezu koleś idź gdzieś indziej ponabijać posty i robić z siebie "wszechwiedzącego", siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79699 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Jestem na Nie;* -mała aktywność na forum , w grze widzę cię dość czesto -Konto dla podania. Moim zdaniem nie jesteś jeszcze gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79716 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Jestem na NIE! Nie widze cię na serwie i konto złożyłeś tylko do podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 12 Października 2013 #79805 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 admin ma być w grze a nie na forum podoba mi się to że ma tyle godz. nie nabił 30 i składał od razu tylko pograł więcej godz. i pokazał jakim jest graczem, a to że na forum się nie wypowiadał mogę zagwarantować że to poprawi z tego względu że gracz zwykły nie ma gdzie za bardzo się wypowiadać. kultura jest zachowana przez gracza (, znajomość regulaminu raczej też bo miał tylko 1 bana za txt wymagania są spełnione na 1 m-c dostajesz admina w celu sprawdzenia jak się wykażesz na stanowisku admina - chcę też usłyszeć Ciebie na TS'ie // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 12 Października 2013 #79806 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi