Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]By Unfreeze :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: UnFreeze

Doświadczenie (w byciu adminem): Uważam że, mam nawet dobre doświadczenie, ponieważ już nie raz miałem admina i dostałem poparcie u innych .

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10

Staż w CS-sie: około 4 lata.

Steam / NonSteam: Steam  -> Zuma_xD

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/UnFreeze/80.72.43.106:27022/ - 58 h.

Dlaczego TY .!: Ponieważ bywam rano jak i wieczorem na serwerze ,gdzie-kiedy Adminów nie ma a oni zaczynają się rozkręcać na Cheat.Bardzo mnie to denerwuje gdyż każdy chciałby sobie pograć normalnie.Myślę ,że to wszystko jest do ogarnięcia i potrzeba trochę czasu, lecz każdy zaczyna jako Admin początkujący .

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5 h dziennie.

Kontakt: GG: 40372728

Czytam wsze wypowiedzi i muszę coś dodać od siebie  Nie gram na tym servrze ale się wypowiem . Gracz bardzo długo siedzi na serverze , dawanie nie z powodu tylko na to , że ma małą aktywność na forum jest z lekka przesadą .

4 lata stazu. ? też wątpie.  :) bo z 4 miechami stazu gram lepiej od cb. Skomentuję tą wypowiedź ,ale nie powinienem tego robić .  

To co z tego ,że grasz od niego lepiej ? Co to ma do tego aby gracz dostał admina, nie rozumiem. ;) Admin nie musi jakoś świetnie grać , wystarczy ,że będzie świecił przykładem .  Jestem na tak , chociażby , na próbę. ;)

Czytam wsze wypowiedzi i muszę coś dodać od siebie  Nie gram na tym servrze ale się wypowiem . Gracz bardzo długo siedzi na serverze , dawanie nie z powodu tylko na to , że ma małą aktywność na forum jest z lekka przesadą .

4 lata stazu. ? też wątpie.  :) bo z 4 miechami stazu gram lepiej od cb. Skomentuję tą wypowiedź ,ale nie powinienem tego robić .  

To co z tego ,że grasz od niego lepiej ? Co to ma do tego aby gracz dostał admina, nie rozumiem. ;) Admin nie musi jakoś świetnie grać , wystarczy ,że będzie świecił przykładem .  Jestem na tak , chociażby , na próbę. ;)

Nie grasz to po co się wypowiadasz? Skoro ma świecić przykładem, to skąd wiesz, że na pewno świeci, skoro nie grasz na serwerze? Jezu koleś idź gdzieś indziej ponabijać posty i robić z siebie "wszechwiedzącego", siema.

admin ma być w grze a nie na forum podoba mi się to że ma tyle godz. nie nabił 30 i składał od razu tylko pograł więcej godz. i pokazał jakim jest graczem, a to że na forum się nie wypowiadał mogę zagwarantować że to poprawi z tego względu że gracz zwykły nie ma gdzie za bardzo się wypowiadać.

kultura jest zachowana przez gracza (, znajomość regulaminu raczej też bo miał tylko 1 bana za txt wymagania są spełnione 

na 1 m-c dostajesz admina w celu sprawdzenia jak się wykażesz na stanowisku admina - chcę też usłyszeć Ciebie na TS'ie

// zamykam

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...