Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79578 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Witam mam pytanie czy dało by się zrobić coś takiego dla klanów że gdy naciśniemy TAB by zobaczyć wyniki to np na kolor Zielony była by pierwsza litera z klanu wtedy było by lepsze rozeznanie jaki klan ma jakie staty i sądzę że to fajny pomysł Drugi pomysł to chodzi o to by dało się sprawdzać ile klan ma punktów rozwijających by czasami zbieramy i nie wiem ile jeszcze itp a sądzę że jest to bardzo przydatne . Takie opcję ode mnie może którąś dodacie proszę o opinie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79580 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Oby dwie są dobre opcje, lecz z taką tabelą w punkcie pierwszym to sądzę, że by było trochę roboty. 2x tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 12 Października 2013 #79584 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Jestem na tak ale tylko na widoczne punkty rozwijające dobry pomysł dałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79718 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Też jestem na TAK! Myślę, że taka zmiana mogła by sie przydać na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79720 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Jestem na TAK pomysl dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79736 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Jestem na Tak. Twój pomysł przechodzi do finału!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79775 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Widzą że ludzie się na tak prosiłbym o jakiegoś czerwonego o wypowiedzenie się w tym temacie naprawdę umili to nam grę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80266 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ja myślę ze tak jak jest jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80280 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nie jest to takie proste. Trzeba edytować plugin dodać odpowiednie funkcje i skompilować go. Biorąc pod uwagę, że ten plugin poziomem skomplikowania dorównuje silnikowi samego coda pomysł raczej nie do realizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80283 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na TAK jakby sie postaralo to by bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80286 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na TAK, tylko teraz jak to zrobić może problemu nie będzie , lecz trzeba by kombinować i chwile to zajmie . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80425 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Października 2013 #81468 Administrator Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Twórca tych klanów przestał je modyfikować i nie wiem czy ktoś by się tego podjął. Poza tym nie mogę udostępniać nikomu tych klanów, ponieważ były nam je dane tak troszkę po znajomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Listopada 2013 #93395 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi