Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79561 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Mam problem ze steam .Jak gram na nim to ping mam po 40-50 i strasznie mi klatkuję/laguje ,a jak gram na NonSteam to wogule mi nie laguje/klatkuję Kto pomoże leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 11 Października 2013 #79562 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja mam ten sam problem na laptopie, u mnie jest tak pewnie z powodu tego, że mój laptop nie jest szałowy, nie wiem jak jest w moim przypadku ale może taki sam jest powód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 25 Października 2013 #84450 Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Nie znam specyfikacji twojego sprzętu,ale zapewne jest to spowodowane tym,o czym wspomniał kolega wyżej. Prosiłbym o potwierdzenie,abym mógł zamknąć wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 31 Października 2013 #86338 Udostępnij Napisano 31 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi