Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79525 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Nie wiem czemu na wszystkich mapach oprocz tam z 5 mam 70-100 fps ... A na mapach aim_map, aim_headshot, de_office_rats i na eldorado mam 20-50 a na aim _headshot ledwo co 30 wyciagnie ... I na eldorado mam tez strzaszne lagi czasem znika mi celownik w m4 itp. Pomożecie ? pilne ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Listopada 2013 #88321 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Tez tak mialem. Stracilem duzo czasu przy tym lecz najskuteczniejszym sposobem byl reinstal steam + usuniecie wszystkich plikow ktore zostaly nie usuniete przez steam i zainstalowanie steam na nowo to 1 sposob. Pewnego razu problem sie pojawil ale to wtedy usunolem config.cfg np. pobierz sobie z googli config by markeloff i zobacz czy nadal tam masz //Odświeżanie starych tematów - Upomnienie / LOVOnany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Listopada 2013 #88325 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Wyjaśnione , zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Listopada 2013 #88326 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi