Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79431 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Twój nick podczas gry : IbuProm ? *-* Godz. data zdarzenia : 11.10.2013 - 12:46:53 Mapa : cs_assault_upc Steam_ID /IP : STEAM_0:0:1035325909 Uzasadnienie : Po 1 ss\ów nie da się przerobić , Po 2 ss stawiłem takie jakie mam na kompie , po 3 nie że obrażam i pouczam , Ale SS powinno się robić gdy widzisz że koleś wszystko widzi ... a to że zabiłem raz typka który miał 100% niewidzialny i był widać cień to nie świadczy że coś mam , te tam wiem że mam 3ss takie same dane ... bo tam mam na kompie i ze mnie głupka nie będziecie robić bo chyba lepiej wiem dałem wszystkie 5 ss'y więc nie widzę w czym problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79432 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ban w 100% słuszny. 3 screenshoty takie same. Przypadeq? Admini wiedzą co robią nie dając ci UB. Powodzenia na innej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79435 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Poczekaj zaraz ci pokarze w czy jest problem , a głupków to ty próbujesz zrobić z nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79436 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 3 screenshoty takie same ... tam owszem , to nie moja wina że dostałem 3 ss'y takie same , Widać że ty poziom HARD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79437 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 hahahahha .. z was ? chyba wy ze mnie jak nie potraficie porządnie zrobić ss'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79439 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Rzecz w tym, że admin nie ma wpływu na to, co ile sekund będzie robiony screenshot, więc nikt ci złośliwie nie zrobił trzech na raz Te ssy zostały zrobione tak porządnie, że nie dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79440 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Proszę http://speedy.sh/wJ7bm/bez-tytulu.bmp Zobacz sobie crc32 niema prawa się powtarzać !!!! Dalsza dyskusję z tobą uważam za zbędną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79444 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi