Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79407 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Siema, pozdróweczki, nudzi mi się na uczelni to sobie porozkminiałem i mam propozycję. Pod koniec każdej mapy jest vote na następną, right? Proponuję, żeby mapy nominowane na następne były do wyboru pod klawiszami 6,7,8,9,0. Przyczyna jest prosta - gdy lecę z nożem i chcę wyciągnąć kałacha, to wyskakuje mi vote i pod numerem 1 jest mapa "de_nikt_nie_wie_jak_ją_grać". Cholernie denerwujące. Można by zwiększyć czas wyboru o kilka sec i dać te nominacje pod innymi klawiszami, coby było możliwe zapierdzielenie 421 hsów bez jednoczesnego wyboru mapy z Kazahstanu. Pozdro mordeczki, Wasz Guru. PS. Tarski to cw*l. <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79417 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 kochanie, jestem za, tez to odczułem. ale w twoim wypadku po co ci to skoro ty nawet ak47 kupic nie umiesz a co dopiero nim grac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79420 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 kochanie, jestem za, tez to odczułem. ale w twoim wypadku po co ci to skoro ty nawet ak47 kupic nie umiesz a co dopiero nim grac.. Ale jak chcę uderzyć kogoś w głowę bombą, to muszę nacisnąć 5 i to też wybiera mi mapę :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79421 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Rudolf ty kaleko, to zamiast 1 czy 2 nie możesz wcisnąć sobie "q" ? Ale masz problemy, za naukę byś się wziął, politechnika się sama nie zda PS. Rudolf to cw*linka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79433 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Czy ja wiem czy to konieczne? Bardziej wolałbym, żeby naprawiono bug niepokazującego się czasami vote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79434 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 bo w sumie z 1 q na bombe nie przejdzie, ty Tarski masz latwiej z racji twoich rak, ale on sobie nie radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79481 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Mam takie samo zdanie jak Why ,naprawcie tego buga z vote bo laga zawsze łapie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79497 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 E tam dlamnie lepiej zeby zostalo. Niema co moncic jakos do tej pory wam to nieprzeszkadzala a teraz nagle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi