bydlak Napisano 10 Października 2013 #79268 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Twój nick podczas gry:bydlak* Godzina, data zdarzenia:Dopiero Mapa:De_kabul STEAM_ID / IP:'31.182.85.218' Uzasadnienie:Gram sobie jak zawsze normalnie a tu nagle ban Wycinek z consoli: http://speedy.sh/86aGJ/Oooo.bmp Proszę o ub . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Października 2013 #79269 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Musisz poczekać na wypowiedź admina banującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Października 2013 Autor #79270 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Nie ma sprawy poczekam, mam nadzieje ze ma jakieś dowody oraz dobre wytłumaczenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 10 Października 2013 #79273 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 dostałeś bana za anty cheata - już wyjaśniam mapkę wcześniej lub dwie mapy wcześniej grałeś na zbugowanej klasie chciałem dać bana i nie dałem rady, chciałem przez AMX i wyskoczyło mi że już aktywny, na tej mapie chciałem dać komuś innemu bana ale że Twój nick mi się rzucił w oczy że mogę zbanować zrobiłem to bez zastanowienia myślę że więcej nie ma tu nic do wyjaśniania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Października 2013 Autor #79276 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 No więc ja Ci wyjaśnie to teraz raz a dobrze, jesteś adminem tak więc trzeba było sprawdzić ip tej osoby, powiem tak do 14 byłem w pracy potem interesy itd i uwierz mi chłopie ze mapa kabul była pierwsza która dziś gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Października 2013 #79278 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Bydlaku załóż hasło na nick. Wystarczy, że do mnie napiszesz w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 10 Października 2013 Autor #79279 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Bydlaku załóż hasło na nick. Wystarczy, że do mnie napiszesz w tej sprawie. Tak zaraz napiszę, lecz hasło na nick mi ub nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 10 Października 2013 #79280 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 odnośnie Twojego IP postaram się wziąć je z demka HLTV i wtedy spr czy to Ty byłeś... teraz zamykam spr BU jak spr podejmę decyzję i przedstawię dowody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 10 Października 2013 #79281 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 sprawdziłem demko nie pokazało mi ip jak sprawdzałem w konsoli- masz UB i masz haslo na nick by to sie nie powtarzało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 10 Października 2013 #79282 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi