Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]podanie o admina jeste cygan

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:jeste cygan

Wiek17

Doświadczenie (w byciu adminem): myśle ze duże mam doświatczenie w byciu adminem

Znajomość AMXX (W skali 1-10):8

Staż w CS-sie: 3,5 roku

Steam / NonSteam: STEAM_0:1:11870867

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=jeste+cygan&Search=Search

Dlaczego TY .!:myśle że przyda sie wam jeszcze jeden admin dobry jestem w byciu admine poradze sobie z chitami jestem często wieczorem, a wieczorem jest ich najwiecej. na dniach widze admina na 30min a potem nie ma zadnego admina na 3h przynajmiej. długo gram na tym serwerze, a co do forum nadrobie te godzinki 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4,3h dziennie

Kontakt:gg-46948095 steam- sebek mistrz

Na Nie.

Po 1 jest to oszust... Pisał na serwerze, że ma na sprzedaż steam z cs-go za 15zł doładowanie. Wiec się skusiłem podałem mu kody itd. wiele razy zapewniał, że mnie nie oszuka i ma 3 steamy wiec jednego może sprzedać. Po podaniu kodów doładowania kolega przestał pisać i nagle zrobił się offline. To taki dodatek co do jego osoby.

Na serwerze zachowuje się normalnie. Ale za ten incydent jestem na WIELKIE NIE!!!.

Na Nie.

Po 1 jest to oszust... Pisał na serwerze, że ma na sprzedaż steam z cs-go za 15zł doładowanie. Wiec się skusiłem podałem mu kody itd. wiele razy zapewniał, że mnie nie oszuka i ma 3 steamy wiec jednego może sprzedać. Po podaniu kodów doładowania kolega przestał pisać i nagle zrobił się offline. To taki dodatek co do jego osoby.

Na serwerze zachowuje się normalnie. Ale za ten incydent jestem na WIELKIE NIE!!!.

Potwierdzam, koles probowal naciagac ludzi na serwerze , jeszcze konto z bf3 mial na steam na sell .

No własnie zapomniałem dodać to BF3 bo własnie miało być CS-GO z Bf3 na steamie.

A tutaj proszę dowody, sam się wysypał na pirv bo nie chciał, abym psuł mu reputacje.

ad4k.png

7kv.png

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...