Gość Guest Napisano 10 Października 2013 #79171 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Nick:jeste cygan Wiek17 Doświadczenie (w byciu adminem): myśle ze duże mam doświatczenie w byciu adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: 3,5 roku Steam / NonSteam: STEAM_0:1:11870867 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=jeste+cygan&Search=Search Dlaczego TY .!:myśle że przyda sie wam jeszcze jeden admin dobry jestem w byciu admine poradze sobie z chitami jestem często wieczorem, a wieczorem jest ich najwiecej. na dniach widze admina na 30min a potem nie ma zadnego admina na 3h przynajmiej. długo gram na tym serwerze, a co do forum nadrobie te godzinki Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4,3h dziennie Kontakt:gg-46948095 steam- sebek mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 10 Października 2013 #79172 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 czesto widuje nie sprawia problemow troche malo zglasza na u@ ale jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Października 2013 #79173 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Gracz często widywany , kultura ok , zawsze pisze mi na steama jak coś jest nie tak na serwerze, więc ode mnie duże TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Października 2013 #79178 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Tak, aktywny na mikro, często widuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 10 Października 2013 #79179 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Jestam na TAK: -Aktywny na serwie -Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 10 Października 2013 #79184 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Na Nie. Po 1 jest to oszust... Pisał na serwerze, że ma na sprzedaż steam z cs-go za 15zł doładowanie. Wiec się skusiłem podałem mu kody itd. wiele razy zapewniał, że mnie nie oszuka i ma 3 steamy wiec jednego może sprzedać. Po podaniu kodów doładowania kolega przestał pisać i nagle zrobił się offline. To taki dodatek co do jego osoby. Na serwerze zachowuje się normalnie. Ale za ten incydent jestem na WIELKIE NIE!!!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Października 2013 #79216 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Potwierdzam, koles probowal naciagac ludzi na serwerze , jeszcze konto z bf3 mial na steam na sell . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Października 2013 #79223 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Na Nie. Po 1 jest to oszust... Pisał na serwerze, że ma na sprzedaż steam z cs-go za 15zł doładowanie. Wiec się skusiłem podałem mu kody itd. wiele razy zapewniał, że mnie nie oszuka i ma 3 steamy wiec jednego może sprzedać. Po podaniu kodów doładowania kolega przestał pisać i nagle zrobił się offline. To taki dodatek co do jego osoby. Na serwerze zachowuje się normalnie. Ale za ten incydent jestem na WIELKIE NIE!!!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Października 2013 #79227 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Nie, mi sie wydaje ze jednak sie nie pomylil, bo nick taki sam a steam tez byl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 10 Października 2013 #79236 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Potwierdzam, koles probowal naciagac ludzi na serwerze , jeszcze konto z bf3 mial na steam na sell . No własnie zapomniałem dodać to BF3 bo własnie miało być CS-GO z Bf3 na steamie. A tutaj proszę dowody, sam się wysypał na pirv bo nie chciał, abym psuł mu reputacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Października 2013 #79241 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 W ten sposób kończą oszuści Zostałeś zbanowany tzw. Permikiem na nasze serwery i z pewnością zostaniesz zbanowany również na forum. Żegnamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 10 Października 2013 #79242 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362183 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi