Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79022 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Twój nick podczas gry: ZdobywcyGier | Lucky Godzina, data zdarzenia: Wczoraj, ale godziny nie podam, bo nie pamietam Mapa: de_kabul, moja ostatnia mapa (bana dostalem jak juz mnie nie bylo najwidoczniej) STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 17806327 Uzasadnienie: To sa jakies zarty? ban za reklame na Tym nicku w/w? To są kpiny.... Nie widze w swoim nicku reklamy, nie ma tam EU, PL, COM etc.. A ZdobywcyGier to zwykla druzyna.. Szanowny Pan Cappa, nie wiem czy amdin czy nie admin, ostrzegal mnie, ale przed czym ? Przed zdobywcami gier? I nie trujcie mi tu tyłka ze kurwa jest taka serwerownia, bo jets, ale gdzie tu masz pajacu napisane eu pl ? Nazwa druzyny nic wiecej, a jesli masz jakis problem to sie podziel dziffko. Serwer FFA //Brak kultury - ostrzeżenie LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Października 2013 #79034 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Moim zdaniem to jest reklama ---> http://zdobywcygier.eu/ Mogę się mylić . A i jeszcze jedno ogarnij słownictwo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79035 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 No dobra, zdobywcygier.eu i co z tego? masz gdzies to napisane>? team to team.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79036 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Po 1 radzę grzeczniej http://zdobywcygier.eu/ Jest taka sieć .Dla mnie to jest reklama.A jaki team wg? Może wytłumaczysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79037 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ale Ty jestes tepy... omg.. Team= Druzyna PS. chodzisz do szkoly ? ;C //Obraza admina - +1 / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79039 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Lucky trochę kultury. Kilka faktów : 1. Jest to w 100% reklama według mnie i jak widać kilku innych osób. 2. Za takie odzywki do adminów i osób wyżej postawionych od siebie, mógłbyś liczyć na dodatkowego bana... Ale liczyć możesz na palcach, bo UB nie dostaniesz. Jak sam napisałeś, ostrzegałem Cię... Grałeś 2-3 rundy, ponieważ dałem Ci czas na zmianę nicku. Skoro po doborci się nie da to żegnam. PS. uważam, że ban jest słuszny ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Października 2013 #79040 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi