Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #78995 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Siema mam taki problem otóż mam tak żę jak właczam jakis byle jaki serw to mi sie wyswietla menu gdzie wybierasz druzyne i mi sie zlaguje ze sie sam zresetuje komp i wyskocza jakies informacje po ang. lub musze wylaczyc na menedzeru zadan i o to mam pytanie wie ktos co sie dzieje jak wie to niech mi napisze co mam robic bo nie moge grac w csa . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #78998 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Może podaj ten angielski komunikat. Steam czy ns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79006 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 ns ale to sa takie info w niebieskim tle i to na caly monitor takie dlugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79007 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Crash systemu. Blue screen. B. Gates coś może na ich temat powiedzieć. Spróbuj wyczyścić system. Przeinstaluj cs`a. Problem jest po stronie systemu, z jakiegoś powodu powstają crash`e. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79016 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 spoko thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Października 2013 #79056 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi