Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #78947 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Data i godzina: Data 9.10.2013 14:30 około. Nick admina/gracza, który zawinił: Maxi King (8.10.2013 ze wczoraj),KaKaraTTo,PeQ, AHMED Dowody: Mogą być takie, iż żaden z szanownych adminów nie czyta u@, kicka za powiedzenie prawdy na temat administracji (w sposób kulturalny). Świadkowie: Gracze. Uzasadnienie:Maxi King dał mi bana na 30 minut wczoraj za to, iż postawiłem miny przy schodach, a właściwie to o jeszcze jedna szerokość ich dlatego ponieważ zabił mnie ja zostawiłem mu parę hp dobiły go miny. Admin KaKaraTTo dał mi kicka za powiedzenie prawdy, ze administracja nie czyta u@. Polska z tego co mi wiadomo to wolny kraj jeszcze, a ja dostałem kicka za wypowiedzenie się. PeQ w regulaminie jest napisane, że nie można stawiać min na schodach, gdy napisałem, że stawia on tam bo parę jego min było na schodach, ale nikt nie wszedł nie zobaczył bo to admin. Będzie się pewnie upierał, że tego nie zrobił, ale ja z przyjemnością nakręcę demko kiedy to zrobi. Dał mi bana na 5 min za to, że nie znam regulaminu oraz o to, że pluje się na u@ o to jak postawił miny. Ahmed ze wczoraj biegało 2 odpalonych kolesi po 10 razie, gdy napisałem na u@ wszedł na specta ban poleciał, ale przy jego obecności przegrał co najmniej 3 mapki. Latał drugi gracz o nicku KapuscianyDeagl zabijał z awp przez ściany gracze pisali na sayu do innych graczy żeby na u@ pisali ja również pisałem. Zero reakcji. Z mojej strony wszystko radze dokładniej przyglądać się pracy administracji, lepiej rozpatrywać podania, przede wszystkim jest ich za dużo co 3-4 to admin... Czy dziecko czy nie. Chciałbym, aby zostały zastosowane jakieś środki "ogarniające", że tak kolokwialnie to powiem. Wiem, że nic z tego nie wyjdzie aczkolwiek pisze bo widzę też inne tematy i kiedy admini to rozpatrzą pociągną kogo trzeba do odpowiedzialności. Przypominam, że admin jest po to, aby pomagać graczom rozgrywkę. //Skarga bez dowodów- Upomnienie LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #78949 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Brak dowodów, jeśli nie przedstawisz dowodów skarga zostanie zamknięta, a ty dostaniesz ostrzeżenie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #78981 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dobrze to podasz jakie np. Maja to byc dowody ? Ssy demko... Cos czuje, ze dlugo na tym serwie nie pogram skoro administracja za wypowiedzenie prawdy daja kicka, admina maja dzieci pewnie, nie maja mikra. Zyje juz 39 lat gram w cs 7 lat i jeszcze nie spotkalem sie z przypadkiem gdzie admini daja bana for fun. Po tym co napisales nie mam pytan zamknjicie i dajce warna za post gdzie mowie prawde ... Ahh dobrze moj tatus mawial, ze niektorym ludzia myslenie bol sprawia pozostawie to bez komentarz? Nie mialem na cekh nikogo obrazic, sory za bledy pisalem a tablecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #78983 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Oczekuję na odpowiedź adminów wymienionych w skardze. Kto to jest Ahmed, nie znam takiego admina a wyraźnie jest podana informacja, iż adminom nie wolno zmieniać nick`ów. Czekam na wyjaśnienia. eN1908 na serwerze jest HLTV, proszę żebyś wstawił demko z chwili kiedy admin stawiał miny w niedozwolonym miejscu i kiedy Ty je postawiłeś w dozwolonym. W ten sposób możesz przedstawić dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79021 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dobrze teraz musze poszukac dziekuje za rozwianie watpliwosci. A co do Ahmeda napewno ma admina o dawal banu za obraze. I taka praca admina sie chwali Consecuente plus dla cb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79033 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Z całym szacunkiem, przejrzałem wszystkie bany, również wygasłe, do 6.10 włącznie i nikt o nicku Ahmed nie dawał bana. Przejrzałem również logi z bansa i żaden ban nie był usuwany. Czekam na wypowiedzi adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 10 Października 2013 #79158 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 z mojej strony ban za miny był słuszny. Możemy się tutaj spierać kilka dni jeśli składa skargę proszę o przedstawienie przez niego dowodów. po za tym kolego jeśli spamujesz na na u@ nicki graczy którzy mieli robione ss'y albo byli już oglądani przez admina który uznał jego grę za czystą czy to ma sens robienia im ss'ów ? nie musimy robić wszystkim ss'ów których uważasz za odpalonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Października 2013 #79164 Udostępnij Napisano 10 Października 2013 gosciu dostales ode mnie kicka bo twoja wypowiedz obrazala delikatnie administracje , co do spamowania na u@ - czlowieku nie kazdy kto Cie bije to odpal a po 2 jest takie cos jak UAV. jak dla mnie moglbys zyc nawet 200lat a staz miec 250 lat , jezeli wchodzisz na serwer to wymaga sie od Ciebie odrobiny szacunku dla administratorow. Nie kazdy jest taki wiekowy jak Ty ale mi 23 lata wystarczyly zeby nauczyc sie kultury i szacunku do innych. Przepraszam za bledy pisalem lewa reka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Października 2013 #79970 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Skargę zamykam , jeżeli h@ będzie chciało coś dodać to otworzą . /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi