pionteczekessa Napisano 9 Października 2013 #78942 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 mam propozycję, aby zrobić sklep multi-head. nie będę się rozpisywał bo każdy wie po co się robi sklep ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #78956 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 jestem 100% za widziałem na paru forach cs sklepik i dobry pomysł,bo jak niema H@ to gracze mogą kupywać co chcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 9 Października 2013 #78962 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Również myślę ze to będzie dobre rozwiązanie , gracz nie będzie musiał długo czekać, na kilku sieciach coś widziałem, prawdopodobnie po zmianie mapy klasa,vip itd już jest po zakupie przez gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 9 Października 2013 #78963 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Sklepik kosztuje i to nawet dużo. Jeśli administracja chciałaby go kupić to jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 9 Października 2013 #78894 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Również na Tak. Wygodniejsze i nie zawracało by się 4 liter H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #78975 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Sklep już jest kupiony. Są drobne problemy a w zasadzie nie problemy a komplikacje z jego postawieniem. W najbliższym czasie zostanie on udostępniony na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Października 2013 #78997 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Wszystko jasne, zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi