Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78834 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Chodzi oto, że dzisiaj sobie normalnie grałem i miałem do wykonanai misje z 50 Killami z Ak i M4. Była zbugowana rozgrzewka na cs_asslaut i ja miałem bronie i nabiłem tą 50 i nie przyznało mi 40 K expa. Co ja mam teraz zorbić??? Czy dacie mi te 40 K expa??? PS. Wiem, że na rozgrzewce miałem bronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78837 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 To jest KARMA za złamany regulamin expa nie dostaniesz ponieważ dało ci go na klasę brak GZ głupoty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 8 Października 2013 #78854 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Broń na rozgrzewce = ban. Ciesz się że nie było admina ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79051 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ja tam bym sie nie przyznawal na forum ze lamie regulamin brodaczu ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79053 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Moze na rozgrzewce to niedziala zresztom ban powinien byc za lamanie regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #78099 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Na rozgrzewce nie można wziąć klasy, więc po zrobieniu misji nie dostałeś expa na żadną klasę. Myśl trochę, nic na to nie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi