Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Sprawdze sie ?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

ste

Nick:Poramancza

Doświadczenie (w byciu adminem):Moje doswiadczenie jest w miare dobre nie raz i nie dwa bylem adminem wiec mysle ze ogarne

Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/7

Staż w CS-sie:gram 3/4lata 

Steam / NonSteam:steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=Poramancza&Search=Search Brakuje mi 3h

Dlaczego TY .!:Poprostu chce sie sprawdzic nie raz i nie dwa widzialem wspomagacze u innych graczy gdy administracji nie bylo na serwerze chce to zmienic 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3/4h w weekendy 4xwiecej :)

Kontakt:steam id:STEAM_0:1:67090732

Pozdrawiam graczy Sieci MULTI-HEAD.Pl

Za Wszelkie Bledy przepraszam 

Nie ładnie takie rzeczy na SB pisać: 

@  Poramancza : (08 October 2013 - 18:59)dacie ktos na tak w podanku na cod 800lvl ?

A co do podania to...jestem na TAK - spełniasz wymagania (z drobnymi wyjątkami, ale to minimalne różnice), ale uważam, że na dobry początek okreś próbny - 2 tygodnie :>

Ja jestem na nie, niestety, ale zasady zasadami, napisz w grudniu :) Akurat dograsz 3 godziny, gracze Ciebie poznają, będzie więcej pozytywnych komentarzy również i ode mnie ;)

Było już wielu graczy którzy mijali się z zasadami o na prawdę drobne różnice i również nie dostali admina.

Nic do Ciebie nie mam Poramancza, może warto Ci dać admina, trochę Cie widuję na serwerze. A czy admina dostaniesz trzeba pozostawić wyżej ustawionym osobom ;)

Siema ;]

To jest chyba jakis zart (podanie) ^^

Gracz NOTORYCZNIE lamie regulamin (Consecuente wie o czym mowie). Nawet, gdy sam go upominal to mial wszystko w dupie i dalej buguowal rakiety na resp. Do tego zachowuje sie (jak przystalo na 15 latka) bardzo dziecinnie. W kolko tylko obraza i wyzywa, gdy ktos go zabije i nie uda mu sie zbugowac rakiety.

P.S. Zastanawiam sie dlaczego nikt nie "ogarnie" osob, ktore pisza post by napisac. Przykladowo:

- "aktywnosc" - bardzo aktywny gosc, zwlaszcza, ze nie ma przegranych 30h na serverze ...

- "ogarnia" - jedyne co ogarnia, to bugowanie rakiety (jakos specjalnie dla admina to nic dobrego)

- "aktywność na forum jak i również na serwerze" - 4h i 10 postow to jest aktywnosc / nie przegrane MINIMUM na admina ?

- "wiek" - jaki wiek, skoro ma 15 lat, a minimum to 16 ?

Pozdrawiam ;]

heh bądźmy poważni - łamanie regulaminu ostatnie 2 bany na 2 dni i na 3 dni same za siebie mi mówią:) admin ma świecić przykładem a nie łamać regulamin na każdym kroku kiedy to możliwe, dalej nie masz przegranych godz. i nie masz 16 lat więc jak dla mnie sprawa jest jasna... 

// zamykam

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...