Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78784 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ste Nick:Poramancza Wiek:15 W grudniu 16 Doświadczenie (w byciu adminem):Moje doswiadczenie jest w miare dobre nie raz i nie dwa bylem adminem wiec mysle ze ogarne Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/7 Staż w CS-sie:gram 3/4lata Steam / NonSteam:steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=Poramancza&Search=Search Brakuje mi 3h Dlaczego TY .!:Poprostu chce sie sprawdzic nie raz i nie dwa widzialem wspomagacze u innych graczy gdy administracji nie bylo na serwerze chce to zmienic Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3/4h w weekendy 4xwiecej Kontakt:steam id:STEAM_0:1:67090732 Pozdrawiam graczy Sieci MULTI-HEAD.Pl Za Wszelkie Bledy przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78789 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Jestem na Tak;* -Steam -aktywność na forum i serwerze -Doświadczenie w byciu adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78795 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ja tez na tak; - aktywnosc - ogarnia - steam - da sie z nim dogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78796 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Jestem na TAK + Steam + aktywność na forum jak i również na serwerze + staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78800 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Jestem na Tak -steam -staż -ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78802 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Nie ładnie takie rzeczy na SB pisać: @ Poramancza : (08 October 2013 - 18:59)dacie ktos na tak w podanku na cod 800lvl ? A co do podania to...jestem na TAK - spełniasz wymagania (z drobnymi wyjątkami, ale to minimalne różnice), ale uważam, że na dobry początek okreś próbny - 2 tygodnie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78805 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Na Wielkie TAK. steam wiek widze cie czesto na serwie spelnisz sie. Da sie z toba pogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78815 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Jestem na TAK -Steam -Ogarnia -Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 8 Października 2013 #78835 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Jestem na Tak . Steam Wiek Godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 8 Października 2013 #78856 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ja jestem na nie, niestety, ale zasady zasadami, napisz w grudniu Akurat dograsz 3 godziny, gracze Ciebie poznają, będzie więcej pozytywnych komentarzy również i ode mnie Było już wielu graczy którzy mijali się z zasadami o na prawdę drobne różnice i również nie dostali admina. Nic do Ciebie nie mam Poramancza, może warto Ci dać admina, trochę Cie widuję na serwerze. A czy admina dostaniesz trzeba pozostawić wyżej ustawionym osobom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78865 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ja na Tak - steam - gracz ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78887 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Siema ;] To jest chyba jakis zart (podanie) ^^ Gracz NOTORYCZNIE lamie regulamin (Consecuente wie o czym mowie). Nawet, gdy sam go upominal to mial wszystko w dupie i dalej buguowal rakiety na resp. Do tego zachowuje sie (jak przystalo na 15 latka) bardzo dziecinnie. W kolko tylko obraza i wyzywa, gdy ktos go zabije i nie uda mu sie zbugowac rakiety. P.S. Zastanawiam sie dlaczego nikt nie "ogarnie" osob, ktore pisza post by napisac. Przykladowo: - "aktywnosc" - bardzo aktywny gosc, zwlaszcza, ze nie ma przegranych 30h na serverze ... - "ogarnia" - jedyne co ogarnia, to bugowanie rakiety (jakos specjalnie dla admina to nic dobrego) - "aktywność na forum jak i również na serwerze" - 4h i 10 postow to jest aktywnosc / nie przegrane MINIMUM na admina ? - "wiek" - jaki wiek, skoro ma 15 lat, a minimum to 16 ? Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 9 Października 2013 #76965 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 heh bądźmy poważni - łamanie regulaminu ostatnie 2 bany na 2 dni i na 3 dni same za siebie mi mówią admin ma świecić przykładem a nie łamać regulamin na każdym kroku kiedy to możliwe, dalej nie masz przegranych godz. i nie masz 16 lat więc jak dla mnie sprawa jest jasna... // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 9 Października 2013 #76966 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi