Skocz do zawartości

speed

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym aby dodano, albo zmieniono trochę speedhackera, bo nie może on mieć żadnego perku z bronia... Jak np. mam perk AWP Snajper, to przy każdej nowej rundzie mam tylko perk, a nie mam broni, to jest nie sprawiedliwe w stosunku do innych klas, speedhacker, może i nie ma broni na start, ale przykladowo Snajper, nie ma ak-47, a może go dostać z perku, więc uważam, że to powinno być zmienione. I można by dodać do tej klasy na start chociaż broń podstawową, w ct - usp, w tt - glock. A najlepiej by było gdyby ta klasa miała deagla, na start :)

Nie wiem czy ktoś gra tą klasą oprócz mnie, ale to z tymi perkami to już troche przesada :)

Pozdrawiam Pigulka :)

No dobrze a jak wytłumaczysz fakt, że na serwerze są misje, i trzeba przykladowo zabic 50 osob z m4/ak47, jakim cudem ta klasa ma wykonac ta misje, jak nie moze miec zadnego perku z bronia...??

Klasa ma 1/1 z kosy i tak powinno zostać, najlepiej sprzedawaj takie itemy, a jak się nie podoba to zmień klasę

Najlepiej to się nie udzielaj, a jak się nie podoba to zmień serwer,

Naprawdę, jesteś taki inteligentny, po co są misje na serwerze, żeby umilić i ułatwić grę, i żaby KAŻDY mógł je wykonać, A perk każda klasa powinna mieć, KAŻDA, dlaczego jak grasz np. wsparciem, Możesz mieć scauta 1/1, a gracz który gra speedhackerem, nie? Najlepiej Twoją klasę wzmocnić, a całą resztę osłabić, tak...? żenada.

Propozycja jednego gracza była : "można by dac speedhackerowi perki, ale zmniejszyc kose na 1/2 bo wtedy klasa była by za pro". I powiedziała to osoba z premka-plutonowy... Ale ja się pytam po co, skoro już jest klasa na 1/2 kosa- Cichy zabójca = 2x obrazen w plecy,widzi miny,1/2 z kosy,1/5 na odrodzenie z niewidka + ak47, klasa wcale nie jest pro, ale też nie najgorsza, a skoro ta klasa ma takie bonusy, to speedhackerowi powinno zostac dodane ubranie wroga/niewidka, i dlaczego speedhacker nie moze miec perku z bronia skoro ta klasa ma i wszystkie pozostale tez..., które też maja po kilka bonosow

Proszę wkońcu o odpowiedź osoby odpowiedzialnej za serwer, która ma dostęp do modyfikownia, i która by się tym zajęła :)

Jestem za pigula,tez lubie klasy a'la komandos 1/1 z kosy i szybkosc...ale to jest pierwszy serwer na ktorym spotkalem sie z tym,ze ta klasa jest tak oslabiona,niech chociaz ma te bronie z perkow...

Dla mnie zły pomysł. Speedhacker opiera się na szybkim biegu i siekaniu przeciwników i nigdy nie widziałem żeby na tej klasie była broń typu "palna". Ja jestem na nie, zepsuło by to całą klasę :)

Dla mnie zły pomysł. Speedhacker opiera się na szybkim biegu i siekaniu przeciwników i nigdy nie widziałem żeby na tej klasie była broń typu "palna". Ja jestem na nie, zepsuło by to całą klasę :)

Jestem tego samego zdania - Classic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...