Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78552 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Witam .!. Mam problem. Otóż na steamie gram ja i brat. Wszystko pieknie, az brat zaczoł grac na innym nicku. I tu pojawia sie problem. Gdy ja gram na nicku ^^ EDEK ^^ zalicza mi kille i dedy do rankingu, ale jak on gra na swoim czyli Ziom_PL to jego fragi i dedy zalicza do mojego rankingu.... i przez to psuje mi ranking. Jest to moim zdaniem problem, poneiwaz nie moge rpzez to znalesc sie w topce. Prosze H@ o przestawienie sumowania rankingu z ip/id steama na nick. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 7 Października 2013 #78577 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ten sam steam, te samo IP, tak mi się wydaję, że to jest powodem problemu z Twoim rankingiem, najlepiej pobierz brtu ns'a i wtedy nie będziesz miał problemu, dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78615 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Racje ma Chudy to przez steam i ip najlepszym rozwiązaniem jest ns dla brata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78791 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 tyle to ja wiem, ale niech to ktos zmieni, bo tak nie powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi