Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78491 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nick: OJCIEC PABLITO Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Oj duże, miałem swoją sieć, więc można się domyślić . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 3 lata . Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/OJCIEC%20PABLITO/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Jestem ogarnięty, miałem admina na BF2 i ogarniałem w 100%, więc jest co myśleć zanim się ktoś wypowie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: około 2-3 h , staram się więcej. Kontakt: steam OJCIEC PABLITO | Multi-Head.Pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78492 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Na nie dlaczego a bo reklamujesz swoje podanie na steam oraz czesto klniesz http://scr.hu/0fy9/mwac3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78494 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ja Mogę dać mu szansę - Steam - Godziny - Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78502 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jestem na nie ! -Aktywność na forum. -U mnie też spamowałeś a to oznaka nie cierpliwości a to zła cecha admina ! -Swoje wymagania masz na minimum ! Chodzi mi o to iż nie zaskoczyłeś mnie tym podaniem oraz nie zaskoczyłeś mnie swoimi "spełnionymi" wymaganiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78756 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Na nie, zachowujesz sie jak dziecko na serwerze! I widzac twoj sposob pisania i sposob wypowiedzi mysle ze nie masz nawet 16 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78760 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Nie... Weź się kurwa ogarnij z tymi podaniami na wszystko kurwa składasz... Żałosne... //Kultura - Ostrzeżenie / LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78794 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Temat do zamknięcia . Proszę was powiedz mi kiedy zachowałem się jak dziecko? Jesteś śmieszny piszesz mi tu , że nie umiem się wypowiedzieć , a sam masz z tym problem, wyjdź ogarnij i wróć -,- I 16 lat to chyba Ty nie masz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 8 Października 2013 #78797 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Również trudno mi to napisać ale jestem na nie, słaba aktywność na forum do tego aż tak często Cię nie widuję na serwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78803 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 1 dzień i 11h nazywasz słabą aktywnością? W wymaganiach pisze "Wchodzić przynajmniej raz dziennie na forum" nie pisze , że trzeba mieć tyle i tyle dni na forum ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Października 2013 #78809 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Na prośbę autora. Zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 8 Października 2013 #78836 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361919 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 200 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi