Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78460 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Witam Dostałem bana za SH, którego nigdy nie miałem . Frig powiedział żebym napisał odwołanie na forum. Tak więc proszę o UB i o nie karanie Friga :-). Mój nick: Jezus IP: 82.160.91.94 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Frig [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbansdd2/ [AMXBans] Powod: ' pamietam cie byles tu jakis dzien temu i grales na sh' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '82.160.91.94' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Października 2013 #78462 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Proszę o wypowiedz Admina banującego oraz uzasadnienie i demko udowadniające, że gracz grał na sh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78464 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 a więc tak wczoraj grałeś na mapie nie wiem jak sie nazywa ale to była pilka nożna i nie wiem nie miałeś lagów i latałeś po całej mapie na sh świadkiem jest drugi admin toxic i nie chciałem ci dawać bana bo zostało ostatnie 3 sec i nie wiem czy by sie wczytał w amx i chciałem ci go dać na next mapie ale cb już nie było nie mam demka niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78465 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 bez demka nic nie zdziałam dostajesz ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78466 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Kurde, nie grałem nigdy na sh Popytaj ludzi, że nie mam. Edit: Da radę założyć hasło? Może ktoś wszedł mi na nick bo mam gang? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78468 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Brak demka Ub ! ~Close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78469 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 // Otwieram ponieważ nie mam dostępu i nie wiem czemu nie mogę dać ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 7 Października 2013 #78470 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78471 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zdublowany post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi