Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78446 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Witam grając dzisiaj na serwerze DD2 only zostałem zbanowany na zawsze admin nawet nie pofatygował zrobić mi SS bo uznał, że jestem czituchem. Miałem staty 41/9 bodajże. I już się stosuje do tego waszego wzoru: Mój nick podczas gry : GhostChavalier Godzina,data zdarzenia: coś koło 18. 2013-10-07 Mapa: de_dust2 Steam ID/IP: Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' Your IP : ' 5.57.180.167 ' Fajny też powód bana "czit" ktoś sobie jaja robi ? Uzasadnienie: Proszę o unbana ss nie zrobiono mi, mam wiele innych ss z różnych serwerów ale jakoś nie mam zamiaru ich wrzucać. A na waszym serwerze chciałbym dalej grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Października 2013 #78448 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 W takim wypadku , musisz zaczekać na admina który wstawi i rozpisze demko, jeżeli tego nie zrobi dostaniesz Ub ,. Cierpliwie czekaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78449 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Zaraz wrzucam rozpisane demko cierpliwości. Edit; Więc obejrzałem sobie demko na spokojnie i muszę stwierdzić , że źle oceniłem sytuacje na serwerze. Bez sensu jest żebym wrzucał demko na forum gdyż nic ciekawego na nim nie widać ( w przeciwieństwie do twojej gry na serwerze) W takim razie przepraszam za kłopot i oczywiście UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78451 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78467 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi