Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78444 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Witam wykonałem na serwerze all misje i mam pytanie czemu nadal mi się to wyświetla w każdej rundzie na mapie co chwilę trzeba to wyłączać . Może powie mi ktoś jak to wyłączyć lub coś bo all już wykonałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78452 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nie da sie tego wyalczyc ;p, ale przeciez to tak bardzo nie przeszkadza ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78670 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Raczej się nie da wyłączyć Ale nie mam pewności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78678 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Raczej chciałeś się popisać że wykonałeś all questy bo raczej to nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Października 2013 #79049 Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Nie o to mi chodziło . Chodzi o to że np zdobędę lvl to muszę wpisywać staty bo mi to wyskoczy zamiast od razu dać w staty . I np z wyborem klasy tez tak . Da sie to jakos wyłączyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Października 2013 #79557 Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Mam tak samo i to przeskadza . ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Października 2013 #79589 Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Wątpie żeby to się dało wyłączyć , aż tak to nie przeszkadza - da się grać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi