Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78371 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nick: Voltrow Wiek: 15 Data rejestracji na forum: 03 kwi 2013 Czas spędzony na forum: 1d 7h Doświadczenie w ocenianiu: dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:na forum nie , ale na serwerze miałem kłopoty z ss' ami Dlaczego Ty?: Ponieważ chcę pomuc ogarniać.. myślę że sie przydam.. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Na forum jestem codziennie po 3 / 4 godz. Coś od siebie: Mam na imię Karol mam 15 lat pochodze z okolic Rzeszowa.. Lubie grać w cs i też patrzeć co sie dzieje na forum. Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78373 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jestem na nie masz problemy z ortografia np:Dlaczego Ty?: Ponieważ chcę pomuc ogarniać. I za malo przebywasz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78380 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jestem na nie masz 15 lat jesteś malo na forum . Przebywaj z nami trochę wiecej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78385 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Na NIE, słaba aktywność na 4um, problemy z ortografią. Posiedź troszkę więcej na 4um, bądź aktywniejszy i złóż podanie przy następnej okazji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78386 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Na nie powody: -nigdy Cię nie widziałem -mała aktywność -ortografie popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78391 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jestem na nie : -Jesteś za mało na forum. -Masz problemy z ort. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78395 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Nie, naucz się kurwa ortografii bo mi się niedobrze robi jak na to patrzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78424 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 SkejtowskY kulturka A co do podania na NIE.Posiedz trochę z nami i bądz bardziej aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 7 Października 2013 #78432 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jestem na NIE: -Posiedź na forum -Poćwicz ortografie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78445 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Na nie jesteś tutaj tak długo a tylko 1 dzień na serwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Października 2013 #78450 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Niestety jestem na NIE. Twoja aktywność na forum i ts jest zerowa, przynajmniej w moim odczuciu, wydaje mi się, że powinieneś odczekać troszkę z tym podaniem, daj się poznać na ts, popraw aktywność na forum i nie wiem.. złóż ponowne podanie za jakiś czas. Jak narazie jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Października 2013 #78456 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Również z przykrością muszę stwierdzić, iż jestem na nie . Moim zdaniem podanko troszeczkę za wcześnie, do tego 15 lat . Kolejny minus to ostrzeżenie na forum . Jeżeli to poprawisz to będe skłonny dać Ci w przyszłości tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78457 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Jestem na tak -miał już taką funkcje kiedyś na pewnej serwerowni i ogarniał ;P -aktywność ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 7 Października 2013 #78473 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Na Nie. -Bardzo mała aktywność na forum -Nie ogarniasz orto -Mało kto Cię zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78490 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Na nie, nie znam cie... A tak wgl, ucz się z polskiego a nie graj na kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78497 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi