Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78352 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Data i godzina:6:41 Nick admina/gracza, który zawinił:made in wietnam Dowody:nizej Świadkowie:hltv jezeli bylo Uzasadnienie:MAde chcial zebym musie dawać , żeby mógł nabijać ks. Specjalnie napisałem ze bd mu sie dawać ale nie dawałem. M@dE |n W!etnam : dasz to zrobic ? pozdro 600 : ale co (PLAYER) M@dE |n W!etnam : ja chce kurde to zrobic tylko .. pozdro 600 killed M@dE |n W!etnam with xm1014 [RoundSound] Teraz gramy: Multi-Head RS11 [COD:MW] Dostales 80 doswiadczenia za wygrana runde. Perk Sztuka Dezorientacji zostal stworzony przez www.PluginyMody.webd.pl. [COD:MW] Zdobyles Sztuka Dezorientacji. [bONUS] Posiadasz juz perk! pozdro 600 : czekaj pozdro 600 : zw [COD:MW] Sprzedales swoj perk! songman connected HLTV Multi Head @ disCONNECT.pl timed out HLTV Multi Head @ disCONNECT.pl has left the game pozdro 600 : /sell songman is joining the Counter-Terrorist force pozdro 600 : ok dam ci M@dE |n W!etnam killed pozdro 600 with m4a1 (PLAYER) M@dE |n W!etnam : 1nuke mi potrzebne HLTV Multi Head @ disCONNECT.pl connected M@dE |n W!etnam killed songman with m4a1 Unknown command: -skill (PLAYER) M@dE |n W!etnam : daj prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 7 Października 2013 #78368 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dla mnie to żaden dowód.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78401 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Dla mnie też niczyja wina bo nie dałeś mu nabić tego nuke , to że pisał takie rzeczy o niczym nie świadczy //Zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78402 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Ależ świadczy o tym, że chciał nieuczciwe zdobyć exp. Sądzicie, że to jest nic? A jeśli ktoś inny by się zgodził i zobaczycie to jako admini dacie bana czy stwierdzicie, że to nic wielkiego? /otwieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78403 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Consek dla mnie to jest oszustwo. Jeżeli jest hltv to wstawie ze mi spamil daj kille bo na nuke chce daj killa a jak to wstawilem i go zabilem to dzieki wielkie od nowa musisz dawac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78404 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Przyznaję się do tego... Poprosiłem pozdro o to aby mi się pare razy dał... Proszę o wymierzenie mi kary ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78405 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Za to że sie przyznałeś jestem za mniejszą kara dla ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78407 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Kara została wyznaczona. Made In Wietnam zobowiązał się zrobić 20 reklam na rzecz sieci. Kolejne takie wykroczenie kogokolwiek będzie karane surowo i bez taryfy ulgowej. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi