Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78297 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Imię: Jonasz Wiek: 16 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: GG: 36022063 Staż na forum: około 2 miesiące. Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Bardzo dobre. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Admin na BF2. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: Myślę, że 9/10. Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Od 1 do 3 godzin. List motywacyjny: Jestem bardzo zainteresowany pracą na MH, i chcę dożyć jak najwyżej, chciałbym spróbować swoich sił . Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]: [align=center]OJCIEC PABLITO [/align] [align=center]Varg [/align] [align=center] Witam Cię Vargu, czy miałbyś czas na przeprowadzenie ze mną wywiadu? Owszem, znajdę chwilę. Dobrze zacznijmy od pytania numer jeden, jak zaczęła się twoja przygoda z Multi-Head.pl? Relop, admin JB, teraz również redaktor, polecił mi serwer JB. Interesujące, teraz powiedz nam , jak awansowałeś na rangę Opiekun Sieci? Zacząłem udzielać się na serwerze JB, dostałem admina, potem vipa, potem dostęp do FTP, następnie zacząłem robić nam nowe forum na IPB i tak dalej. Ciekawe, jakie są twoje zainteresowania ? Interesuje się w dużej mierze muzyką, sam uważam się za muzyka choć nie znam dokładnej definicji pojęcia "Muzyk" jeśli w ogóle takowa istnieje. Fascynuję się również fotografią i teatrem, ostatnio pogłębiam również swoją wiedzę informatyczną. O wiedzę, że masz ciekawe zainteresowania A więc, skąd pochodzisz? Mieszkam w Siemianowicach Śląskich, jest to średniej wielkości miasteczko na śląsku. Siemianowice Śląskie, to blisko mnie . Opowiedz nam o twoim mieście rodzinnym. Siemianowice Śląskie to miasto wciąż rozwijające się o nowe atrakcje, mogę każdego zachęcić do przyjazdu tutaj i przyjżenia się bliżej temu, co może owe miasto zaoferować. Miasto znajduje się ok. 6km od Katowic, więc każdego kto chce poznać klimat śląska i dowiedzieć się conieco o nim zapraszam do Siemianowic Śląskich Bardzo ciekawe, Jak zacząłeś przygodę z CS? Niegdyś grywałem w CSa, było to gimnazjum i trwało dosłownie pare dni. Jakoś na przełomie października/listopada 2012 r. zacząłem grać na pewnej sieci i tak oto wciąż z tej gry nie potrafię zrezygnować, aczkolwiek już nie tylko zajmuje się samą grą. Jak oceniasz pracę naszej Administracji? Uważam, że praca administracji jest bardzo dobra i żaden nie może na nią narzekać. Kto twoim zdaniem jest "najśmieszniejszy" na MH? Największym jajcarzem bezzmiennie jest Veruś. Hehe, przejdźmy do krótkich pytań. Hehe, ok. DD2 czy WESTWOOD? WESTWOOD. AK47 czy M4A1? AK47. MUZYKA KLASYCZNA czy POP? MUZYKA KLASYCZNA. NOC czy DZIEŃ ? NOC. Nadchodzi koniec wywiadu, czy chciałbyś kogoś pozdrowić? Nie, dziękuję. Dziękuje bardzo za poświęcony czas, oraz miłej pracy życzę. Pozdrawiam OJCIEC PABLITO ! Nie ma sprawy, polecam się. Pozdrawiam również. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78303 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na tak, chociaż wywiad krótki i ta końcówka nie najlepsza, ale cóż każdy jakoś zaczyna mam nadzieję, że będziesz się rozwijał w tym kierunku. Powodzenia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 6 Października 2013 #78324 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jest parę błędów ortograficznych i interpunkcyjnych w wywiadzie, pytania średnio ciekawe, ale jestem na tak, można ci dać szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 7 Października 2013 #78360 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 http://eskk.pl/kurs-dziennikarstwo/kacik-wiedzy/jak-przeprowadzic-wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2013 #78375 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Niestety wywiad jest słabiutki. Brak pomysłu, forma i pytania żywcem wzięte od poprzednika. Wywiad przeprowadzony z tą samą osoba, o której niczego więcej się nie dowiedziałem. Podanie odrzucam. / Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 7 Października 2013 #78384 Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361801 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Redakcja " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi