Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78295 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Witam,dzisiaj czyt 2013-10-06 GODZI 21 Z GROSZAMI dostałem bana nie wiem za co nic nie napisało tylko [LOTTO] Dzisiejsza pula nagrod to az 16000$!!! *** ???? killed SpongeBobson with a headshot from m4a1 *** *** ???? killed BIJE OL with a headshot from m4a1 *** Dzimi killed LySy#CS*MeGa uLOW+ with ak47 [E-_-3] killed CYPIS with ak47 The server operator has added you to banned list Added to banned list Nick to [E-_3] wcześniej SeeN a jeszcze wcześniej to kalijesckrowa prośłbym o jakieś wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78301 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dostosuj sie do tego: Pisząc odwołanie od bana w temacie wątku proszę dodać prefiks na początku o treści [nazwa_serwera] (np. [FFA]). Bez prefiksu skarga nie będzie rozpatrywana. Wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78314 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ok to do zamknięcia zrobiłem już nowy sorki za problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78315 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 //zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi