Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78230 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 SIEMA SIEMA WITAM NA BLOKOWISKACH, RZĄDZI TUTAJ WITOSZ, WITOSZ NA DUBSTEPACH. SPRAWA TEGO TYPU, GRAM SOBIE NA DD2, JEBIE WSZYSTKICH JAK TO BYWA STANDARDOWO, SRAŁY SIĘ STARUCHY O BUCHY ( O TO ŻE WICIU ODPAŁ, KLEAR ) I JAKIŚ SUPER MEGA WYJEABNY ZNAWCA PIERDOLONY ADMINEK, WYDUPCYŁ MI PERMA, BEZ SSÓW, BEZ DEMKA, O CO CHODZI, PISZĘ TO ODWOŁANIE BO LICZĘ NA ROZPISKĘ, NA DEMKO, NA SSY, NA WYJAŚNIENIE, BYŁEM KLEAR A TO ZE JEBANE NSY SIĘ SRAŁY, ŻE JESTEM ODPALONY, ZWISA MI TO, POZDRAWIAM WITOSZ NA DUBSTEPACH. :aggressive: 80 :lazy: :diablo: :help: :bad: :clapping: :rofl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78232 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 DODAM ZE MIALEM JUZ SSY ROBIONE I KLEAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 6 Października 2013 #78233 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Człowieku chyba sobie jaja robisz... Skoro Ty robisz sobie jaja to zapomnij, ze ktoś Twoje odwołanie potraktuje poważnie. VI. Staramy się pisać poprawnie, przestrzegając podstawowych zasad ortografii, oraz: a)Zabronione jest pisanie w kolorze czerwonym , zielonym, który jest przeznaczony dla Administratorów i Moderatorów, Pozdrawiam. PS: Posty się edytuje, a nie nabija nowe. czerwony dla H@ - bez konsekwencji - upomnienie // ProSatanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78231 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 wybacz, teraz traktuj poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78250 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 a więc tak... Admin oszalales? będzie musiał rozpisać demko, a co do Ciebie to... Dostaniesz sporo % za kulturę, pisanie na caps-look, pisanie całych zdań dużymi literami, na kolorowo, obrazę, brak kultury i nawet jeśli dostaniesz UB to powinieneś zostać zbanowany na 1 dzień za obrazę. Pozdrawiam i czekam na wypowiedź Oszalales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78252 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 OK, PANIE BEZ RNA : d czerwony dla H@... - bez konsekwencji bo banik poleciał // ProSatanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78253 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Skończ się wydurniać bo niema w tym nic zabawnego, jeśli nie przestaniesz nie rozpatrzymy twojego odwołania, a na dodatek wylecisz z hukiem z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 6 Października 2013 #78254 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Właśnie wyleciał zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi