Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78175 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Nick: pozdro600 Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Owszem posiadam. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 4lata Steam / NonSteam: steam Dlaczego TY .!: Drodzy koledzy koleżanki piszę to podanie ,gdyż zostałem poproszony oto Saleziana o złożenie go ponownie. Każdy mnie zna i chyba wie że próbuje sie poprawić, spędzać więcej czasu, pomagać innym graczą i jak trzeba to i adminą.Zgłaszam wszystko na u@ co łamie regulamin.Miałem już admina coda i myślę że dużo czasu spędzałem na serwerze jako admin oraz dobrze sprawowałem się. Prosze was o szczere wypowiedzi bo to jest moja ostatnia szansa. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/pozdro%20600/80.72.40.110:27008/ 337h godzin jak komuś nie chce się wchodzić Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-6h Kontakt:steam,forum Ps: Salezian44 pozwolił mi napisać 1 dzień wcześniej. Ocenę pozostawiam graczą i administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78179 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ja jestem na tak czesto go widze na servie godizny ma przegrane umie sie zachowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 6 Października 2013 #78180 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 DUm DUm DUm DUm Widać że się starasz i Ci na tym zależy . Wymagania spełniasz . Jesteś ogarnięty. Jestem na takie piękne : Tak. Pozdro Ken-chan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78193 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na Nie Brak Kultury nawet nie wie gdzie sa tekstury mysle ze sie nie przyda -Nie potrafi odroznic Wh od Aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78201 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Z Kolei ja jestem na Tak - Wymagania spełnisz w 100% - Widać że zależy ci na tym stanowisku - Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78224 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Nie bede pisal znowu tego samego . Na TAK . W poprzednim podaniu wyjasnilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78244 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na tak, wkoncu pisze na u@ sensownie, oraz widac ze zalezy ci na tym adminie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 6 Października 2013 #78256 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi