Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78103 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Nick:Lionblade Wiek:za miech bedzie 17 lat obecnie jst 16 Data rejestracji na forum:Rejestracja: 15 wrz 2013 Czas spędzony na forum:ponad dzień Doświadczenie w ocenianiu:Sądze że bardzo dobre bo nie raz już miałem tą posadę. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:zdarzało sie czasi źle położone SG a po za tym to tylko raz ss Dlaczego Ty?:Ponieważ nadam się i chciałbym by osoby nie czekały ponad 30 min tylko tak do 10 minut na Uba . Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Około 3/4 h dziennie spędzam czas również do 14 gdy mało ludzi jest . Coś od siebie:Mam na imię Bartek pochodzę z okolic Kielc mam dobrą znajomość AMXBANS . Jeśli chodzi o pomoc techniczna to znam się dobrze na FTP , sam pisałem pluginy . To chyba tyle chciałbym byście dobrze rozpatrzyli podanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78113 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Sorka, ale jestem na NIE. Jesteś z nami za krótko, pobądź z nami jeszcze trochę i w późniejszym czasie złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78116 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na Nie za krótko esteś na Sieci żeby chcieć takie stanowiska pobądź jeszcze jakiś czas poudzielaj się i wtedy zmienie zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78124 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na Nie jesteś z nami bardzo krótko popraw aktywność . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78127 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 No niestety nie . Aktywność . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78128 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na nie @UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78131 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Również nie, słaba aktywność, krótko z nami jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78133 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 aktywność popraw będe na tak ale narazie NIE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78138 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Przepraszam że się wypowiadam w swoim podaniu ale tak myślę i dużo osób jest na Nie i tak myślałem by dać mi szansę a aktywność poprawię z czasem nawet na okres próbny jestem tutaj w okolicach 1 miesiąca i mi zależy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78141 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na nie. 1 popraw aktywność później złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 6 Października 2013 #78146 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na Nie. Twoja aktywnośc na forum jest bardzo niska , jesteś z nami za krótko + wypowiadasz się w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78149 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi