Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]Lionblade Ub team

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Lionblade

Data rejestracji na forum:Rejestracja: 15 wrz 2013

Czas sp臋dzony na forum:ponad dzie艅

Do艣wiadczenie w ocenianiu:S膮dze 偶e bardzo dobre bo nie raz ju偶 mia艂em t膮 posad臋.

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:tak

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:zdarza艂o sie czasi 藕le po艂o偶one SG a po za tym to tylko raz ss

Dlaczego Ty?:Poniewa偶 nadam si臋 i chcia艂bym by osoby nie czeka艂y ponad 30 min tylko tak do 10 minut na Uba .

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:Oko艂o 3/4 h dziennie sp臋dzam czas r贸wnie偶 do 14 gdy ma艂o ludzi jest .

Co艣 od siebie:Mam na imi臋 Bartek pochodz臋 z okolic Kielc mam dobr膮 znajomo艣膰 AMXBANS . Je艣li chodzi o pomoc techniczna to znam si臋 dobrze na FTP , sam pisa艂em pluginy . To chyba tyle chcia艂bym by艣cie dobrze rozpatrzyli podanie .

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Przepraszam 偶e si臋 wypowiadam w swoim podaniu ale tak my艣l臋 i du偶o os贸b jest na Nie i tak my艣la艂em by da膰 mi szans臋 a aktywno艣膰 poprawi臋 z czasem nawet na okres pr贸bny jestem tutaj w okolicach 1 miesi膮ca i mi zale偶y .

Odno艣nik do komentarza

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...