Chudy Napisano 6 Października 2013 #78087 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Nick: Chudy! Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerowniach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: ok. 6 lat Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Chudy!/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Chciałbym pomóc adminom jak i graczom na COD 800lv, zdarza się, że ktoś odpalony wejdzie, wtedy nie ma adminów, więc mógłbym temu zapobiec jeśli dostanę szansę Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h. Kontakt: Ts, Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78090 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na Tak;* -aktywność na forum i na serwerze -Steam -Ogar;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78091 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na tak -wiek -steam -miły -kulturalny ;* i jesteś fajny ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78093 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem Na TAK : -Steam Jest -Wiek Jest -Spoko Koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78098 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Tak, jesteś aktywny, dobry wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78104 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Na tak steam wiek miły Mało cię widzę ale może nie gramy w tym samym czasie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78110 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dużo przegrane, tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78120 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na TAK: -Spełnia wymagania -jest aktywny na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 6 Października 2013 #78166 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi