Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78083 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Witam chcialbym zlozyc skarge na admina Destroyed... Gralismy mapke bylo nuke i na de_dust2 zrobil sie bug speed,wiec zmienilem mapke z powrotem na de_dust2 naprawiajac buga, a ten kolezka zwyzywal mnie od idiotow (ADMIN) Destroyed : co ty robisz idioto pozniej pisal sobie na y@ czy ktos tam sie z nim zamieni perkiem Zrobcie z nim porzadek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78084 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Masz może ss`y? Dobrze by było poprzeć skargę dowodami. Poza tym jakiś wzór obowiązuje. Jesteś adminem, ogarnij się. L 10/06/2013 - 11:51:09: "Destroyed<15>< << << Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78092 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Przynaje się na pisałem coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78100 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Co tu się przyznawać, masz biało na szarym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78101 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Wybacz pisalem na szybko... Data i godzina: ok. 11:30 Nick admina/gracza, który zawinił: Destroyed Dowody: niestety nie zrobilem ss Świadkowie: Ja Uzasadnienie: Witam chcialbym zlozyc skarge na admina Destroyed... Gralismy mapke bylo nuke i na de_dust2 zrobil sie bug speed,wiec zmienilem mapke z powrotem na de_dust2 naprawiajac buga, a ten kolezka zwyzywal mnie od idiotow (ADMIN) Destroyed : co ty robisz idioto pozniej pisal sobie na y@ czy ktos tam sie z nim zamieni perkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78112 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Admin zrezygnował z pełnienia swojej funkcji //Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi