blurred Napisano 6 Października 2013 #78041 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Witam mam takie pytanie kto byłby za tym, aby wymienić szybkiego shotguna w opcji vip na Famasa? Bo z tego co widziałem to chyba nikt nim nie grał krowa graja czasami, ale to z nudy . I czy w ogóle była by taka możliwość... Najlepiej jakby wypowiedziały się osoby posiadające vipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 6 Października 2013 #78042 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 już był gdzies taki temat osobiście jestem za tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78057 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na TAK, shotguna nikt nie wybiera, a na famasa na pewno będzie dużo chętnych, sam już kiedyś zrobiłem taki temat i nie przeszło, oby teraz się to udało !!!!! Pozdrawiam Neymar Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78080 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Na tak . Famas byłby o wiele lepszy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78109 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Szczerze mówiąc, NIe widzialem osoby która grałaby shotguna, Myslę ze famas cieszyłby sie wieksza popularnocia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 6 Października 2013 #78183 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem ZA żeby zmienić shotguna na famasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Października 2013 #78268 Administrator Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jak znajdę kod do vipa to zostanie to zmienione. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi