Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #78035 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Nick: OJCIEC PABLITO Wiek: 16 Data rejestracji na forum: 10-lipiec 13 Czas spędzony na forum: 1d 23m 3s Doświadczenie w ocenianiu: Bardzo duże ! Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak, miałem własną sieć. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie . Dlaczego Ty?: Jestem ogarnięty, oraz doświadczony a doświadczenie jest w tym najważniejsze , więc szansę możecie dać ! Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 1-3h Coś od siebie: Wiem, że pisałem ostatnio podanie, ale nie spełniałem wymagań, ale teraz spełniam, więc proszę o pozytywne rozpatrzenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #75114 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Kolejne podanie po 3 dniach?..... Ja Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #75117 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jakoś mnie nie przekonujesz ciekawe jakie Ty możesz mieć doświadczenie w tym wieku chyba kilku miesięczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #75118 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Na nie, nie składaj podań po 3 dniach, ogólnie to jeszcze mała aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #75119 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Jestem na Tak : - wymagania spełniasz - a doswiadzenie ma takie ze mial swoją sieć serwerów dla mnie to wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78050 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Niech będzie i myśle,by dać szanse miał własną sieć,więc powinien dużo wiedzieć takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78053 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361887 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "UnBan Team " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi