#RELOP Napisano 5 Października 2013 #78004 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Ja[/align] [align=center] [/align] [align=center]Zwierz [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cześć, z tej strony redaktor Multi-Head.pl, masz chwilę czasu na przeprowadzenie wywiadu?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam ! Oczywiście, że tak. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przedstaw się napisz gdzie mieszkasz, ile masz lat.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam na imię Sebastian lat 18 pochodzę z Górnego Śląska, miasto Żory. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie zabytki warto zwiedzić w Żorach?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Zabytki hmm Kościół Świętego Filipa i Jakuba mamy zabytkowy cmentarz zabytków zbytnio nie ma, ale jest ładny rynek oraz TwinPigs. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy Żory to twoje wymarzone miasto?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie moim wymarzonym miastem jest Londyn, ale w Żorach nie jest źle. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dlaczego Londyn?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ponieważ w przyszłości chciałbym tam mieszkać mam tam rodzinę, znajomych oraz wiadomo praca byłaby dobra a w Polsce... sam widzisz robisz i dalej nic nie masz. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie masz plany na przyszłość?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałbym zostać harmonijkarzem, ale nie wiem jak mi się powiedzie z moim marzeniem, a tak to uczę się w Technikum Hotelarskim i być może w tym zawodzie będę pracować. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czyli, że interesujesz się muzyką?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dokładnie jaką?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Blues / Rock. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co cię inspiruję w takiej muzyce?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Wolność i przekaz jaką niesie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Grasz w jakiejś kapeli?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Niestety nie ale brnę w tym kierunku jak na razie uczę się jeszcze grać na harmonijce. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie masz hobby poza muzyką?[/align] [align=center] [/align] [align=center] "Grzebanie" w komputerze, lubię czasem rozkręcić komputer potem go poskładać no i czasem jak jest jakiś problem po stronie technicznej staram się postawić diagnozę i naprawić usterkę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy uważasz, że komputery to przyszłość dla dalszego świata? Uzasadnij.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam 1 argument za i przeciw za - większość czynności będzie wykonanych perfekcyjnie oraz człowiek będzie mógł się ograniczyć w niektórych zawodach. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy to oznacza twoim zdaniem, że będzie ciężej znaleźć pracę?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Raczej tak i to jest jednak minus Bo Komputer będzie pracować o wiele wiele lepiej od człowieka a za tym idzie zatrudnienie . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak się uczysz?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Tak w miarę czasem 2, ale ciągnę na 3 ze ścisłych przedmiotów orłem nie jestem. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Masz rodzeństwo? Jak masz to je przedstaw.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam 2 siostry. [/align] [align=center] [/align] [align=center] Aneta i Karina. Aneta - 34 Karina 31. [/align] [align=center] [/align] [align=center]O to widzę, że jesteś najmłodszy. Utrzymujesz z nimi kontakt?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Pewnie, że tak. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Też mieszkają w Żorach?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Imprezujesz? Jeśli tak to jak często.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie imprezuje zbyt często ale raz mi się udało doprowadzić do stanu w którym nie byłem wstanie zejść po schodach. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Podaj 5 cech którymi się charakteryzujesz.[/align] [align=center] [/align] [align=center]1. Jestem spokojny i ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi. [/align] [align=center]2.Jestem w miarę zabawny. [/align] [align=center]3.Bardzo szybko przystosowuje się do otoczenia. [/align] [align=center]4.Jestem dobrym słuchaczem. [/align] [align=center]5. Mam szacunek do każdej kobiety nawet tej która mi robi krzywdę. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Znalazłeś już swoją wybrankę?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie, ale mam 1 na oku i pracuje nad tym. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak ma na imię?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Paulina. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Z twojej szkoły?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie lubisz zespoły muzyczne, dlaczego właśnie taka muzyka i jaki niosą przekaz te kawałki?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam 2 ulubione zespoły 1 to Dżem - Dżem wyróżnia się tym , że ich muzyka jest życiowa Teksty Ryszarda Riedla (wokalisty) są wszystkie o życiu o tym co przeżył czym się kierował. Jego życie nie było tak kolorowe... był podatny na nałogi min. Narkotyki w pewnym okresie swojego życia zrozumiał to ,że złe postąpił i , że nie powinien brać tak więc przestrzegał młode przed braniem . Kiedyś dostał list od swojej fanki "Mirandy" z zapytaniem jak to jest po działce oraz, że chciałby spróbować a on napisał dla niej piosenkę, że jak weźmie to to już jest droga do stracenia pisał również teksty o miłości miedzy innymi dla swojej żony oraz dla swojej Mamy... 2 zespołem są TheDoorsi zespół ten gra Psychodelicznego Rocka z pograniczem Bluesa Generalnie całość się skupiała na Frontmenie zespołu Jimie Morrisonie który od młodych lat przejawiał dziwne zachowanie twierdził, że gdy w wieku 9 lat widząc wypadek Indianów patrząc się na to wszystko wierzył w to, że wstąpił w niego Duch szamana który tam zginał. Często po LSD widywał go (Narkotyk Halucynogenny) jego teksty były mroczne o śmierci, ale nie tylko miał też piosenki o miłości jego i dziewczyny z którą był. [/align] [align=center]Na koncertach również dziwne zachowanie w 1967 roku po narkotykowym "Bum" ledwo ocudzony został wniesiony na scenę i kiedy miał już kończyć piosenkę The End dojechał do momentu w którym złamał barierę przyzwoitości na scenie i stracili sponsora. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przejdźmy teraz w świat wirtualny. W jakie gry polecasz grać?[/align] [align=center] [/align] [align=center]To tak GTA V, Worms, Mafia 2. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak takie gry, to dlaczego grasz w CS'a 1.6?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Do cs'a mam sentyment ponieważ 1 raz zagrałem w wieku 7-8 lat u kolegi i tak mi zostało. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dlaczego grasz na MH a nie na innej sieci?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Ponieważ MH jest ogarnięte wszystko działa tak jak powinno i administracja nie przymyka oka na niektóre osoby bo np. ten jest znajomym albo kuzynem tylko każdy jest traktowany tak samo . [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jaką rangę chciałbyś mieć na forum?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Mi wystarczy Admin Jaila. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czyli nie angażujesz się dalej i chcesz zostać na tym samym poziomie?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Na razie nie i tak mogę na razie zostać na tym samym poziomie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy masz swój autorytet na MH?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Varga. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dlaczego on?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Bo jest dobrym człowiekiem i zna się na muzyce. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co sądzisz o administracji JB i o panującej tam atmosferze?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Administracja jest nawet nawet a atmosfera jest dobra nie ma problemów. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ja będę pisał to czy to a Ty odpowiadasz bez uzasadnienia OK?[/align] [align=center] [/align] [align=center]OK. [/align] [align=center] [/align] [align=center]JB czy COD?[/align] [align=center] [/align] [align=center]JB. [/align] [align=center] [/align] [align=center]USP czy DGL?[/align] [align=center] [/align] [align=center]DGL. [/align] [align=center] [/align] [align=center]ANKA czy PARKOUR?[/align] [align=center] [/align] [align=center]PARKOUR. [/align] [align=center] [/align] [align=center]TOR PRZESZKÓD czy BASEN?[/align] [align=center] [/align] [align=center]BASEN. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy na koniec wywiadu chciałbyś kogoś pozdrowić?[/align] [align=center] [/align] [align=center]Nie. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki za udzielenie wywiadu. Pozdrawiam.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Dzięki za udzielenie wywiadu. Pozdrawiam. [/align] Przepraszam za wszelkie niedopatrzenie, ale byłem zmęczony pisząc ten wywiad, ponieważ rano wstałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #78005 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Wywiad mi sie podoba tylko ze niedopatzrenia np Witam ! oczywiście że tak.duza litera po witam czyli Oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #78006 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 No brawo, dobra robota. Trzymaj tak dalej :] Ja będę pisał to czy to a Ty odpowiadasz bez uzasadnienia OK? Jedyna nie pasująca moim zdaniem rzecz, sądzę iż wywiad lepiej wyglądałby bez tego typu rzeczy. Pozdrawiam i życzę owocnej pracy w redakcji. Neymar Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #78019 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 zgadzam się z poprzednikiami,ale i tak jest dobrze zrobione wyraźne wiadomo kto,co i jak. Pełen szacunek Ci składam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 5 Października 2013 #78025 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Widać coraz większe postępy brawo dla Redaktora . A co do wywaidu to widać, ze chłopak wie czego chce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #75116 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Popieram Neymara, ale te postępy już widać i nareszcie zmieniłeś kolory na bardziej czytelne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 6 Października 2013 #78054 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Postarałeś się Wywiadzik fajny widzę , że nawet Zwierz się troszeczkę rozpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78121 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 łapaj lajka za ten wywiad ciekawy mi się podoba ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 14 Października 2013 #80335 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Wywiad fajny i ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80703 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Tutaj była duża kreatywność do pytań i to się fajnie czyta, bo czasami w innych wywiadach to samo jest, oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80750 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Bardzo dobrze czytało mi się ten wywiad. A co do Zwierz ja jestem z Wodzisławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80786 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Fajny wywiadzik, polubiłem ten dział z wywiadami fajnie się takie wywiady czyta . Oby takich więcej wywiadzików,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Października 2013 #80796 Udostępnij Napisano 14 Października 2013 No bardzo fajny wywiadzik miło mi się czytało Pisza takich wiecej bo ci wychodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Października 2013 #80829 Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dobra robota i powiem szczerze, że pierwszy raz się spotykam z formą wywiadów na serwerze csa trzymam kciuki za dalszy rozwój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81390 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Ciekawa forma wywiadu.Podoba mi się ten wywiadzik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Października 2013 #81438 Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Fajnie mi się czytało ten wywiad.+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141190 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Spoko wywiad Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi