Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77885 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Mam nick Jebac NSowcow i cały czas dostaje bana 5min Zmień nick zmienił bym go ale wbiłem już na nim 14 lvl ;d więc jeżeli chcecie abym zmienił swój nick proszę o przeniesienie lvl na nick Pizgam|Heady Klasa:Namiestnik spam - 1pkt ostrzeżeń // ProSatanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77896 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 To powiedz mi po co grasz z nickiem który obraża prawie wszystkich graczy. To że masz steam nie oznacza że jesteś jakiś lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77900 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 No własnie zresztom 14lvl to wbic mozna w 10min. Niepotzebnie napisany temat. I tak bedziesz musial zmienic nick chyba ze chcesz dostawac bany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77912 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Nie ma na celu nikogo obraźić mój nick to wy jesteście jak jakieś panny i sie obrażacie tak was to wkurza to kupcie sb steam i po sprawie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77916 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 10minut z tymi wszystkimi 30+ premki napewno nie w 10minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 5 Października 2013 #77918 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Twój nick jest obraźliwy i to nie podlega dyskusji. Masz aż taki niski poziom że nie potrafisz wymyślić nicku bez wulgaryzmów ? Nie każdy chce wydawać pieniądze na gry. A co do lv to to jest po prostu śmieszne . 14 lv jest to max 2 mapy grania. Jak dla mnie ten temat jest bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 5 Października 2013 #77925 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Kolega wyżej ma rację. Twój nick zawiera treść obraźliwą - łamiesz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77929 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Nataliaa jesteś administratorem nie wydaje mi się nie wypowiadaj się dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 5 Października 2013 #77932 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 temat bez sensu - zmień nick inaczej będziesz banowany - do adminów stopniowo proszę go banować za taki nick 5min/ 30min/ 1godz/ 3godz aż dojdzie do perma może dzięki temu się nauczy... dziękuję wszystko w tym temacie // zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi