Gość Guest Napisano 5 Października 2013 #77847 Udostępnij Napisano 5 Października 2013 A więc mam pytanie czy można by dodać vipa/slota na FFA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78060 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Hmm nie widziałem w życiu VIP`a na FFA. Uważam to za zły pomysł. Slot dla adminów jest. Żeby z niego skorzystać wpisujesz w konsolę connect IP_serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Października 2013 #78063 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Ja widziałem na FFA vipa, ale uważam, że to zły pomysł w stosunku do graczy, którzy chcą tylko pograć i nie rozrzucają pieniędzy po internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Października 2013 #78068 Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Moim zdaniem Vip na ffa to zły pomysł , jest dobrze tak jak jest , a slot tak jak Conse powiedział jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78628 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 slocik to zly pomysl wg mnie. jak jest max osob to juz sie robi tlok a co dopiero jak dodamy sloty. a z drugiej strony nie wiem czy jeden slot cos zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78631 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Zmieni tyle, że admin zawsze będzie mógł wejść na serwer. Nie zrozumiałeś sugestii. Chodziło o zarezerwowany slot dla admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Października 2013 #78830 Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Jeśli tak to jestem ZA, faktycznie nie zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi