Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77570 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Data i godzina:4 pazdziernik 2013r. 17:57 Nick admina/gracza, który zawinił:Toxic Dowody:http://speedy.sh/KXgNW/Nowy-folder.rarŚwiadkowie: Gracze ktorzy grali na serwerze w tym czasie. Uzasadnienie:Gracz z ct zfreekilowal wiec kazdy pisal ze ma fk, Toxic sie wkorzyl i napisal ze jeszcze raz ktos napisze fk to zbanuje. Ale ja 1 raz napisalem i chcialem to uzusadnic. I dostalem bana.A ja nie spamowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77560 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Napisałem wam na admin say'u kto napisze jeszcze raz fk bez uzasadnienia/opisania dostaje bana za spam i tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77561 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Owszel lecz napisalem to 1 raz wiec nie ma podstaw do bana za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77581 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Te ssy sa zle zrobione. Jest 5 ss'ow i wszystkie takie same ,wiec nie widac ze spamowales ,ale mogłes spamowac (Moim zdaniem na tych ssy nic nie widac ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77651 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 3x ten sam SS + 1 z menu CS-a... Toxic napisał ostrzeżenie, nie dostosowałeś się do niego i wyrwałeś bana, jak najbardziej słusznego... Na jailu (szczególnie) spamy o FK są takie że sam banuje za spam... Jak byś został adminem zrozumiałbyś ... Jestem za zostawieniem bana, tym bardziej na 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77652 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Zgrywek ban już dawno wygasł , nie ma sensu dalej ciągnąć tego tematu. Ban słuszny ,skarga bezpodstawna . zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi