Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77558 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Nick:BlackSheep Wiek:13 Doświadczenie (w byciu adminem):miałem admina 3 razy i miałem także swój serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 4-5 lat ale z przerwami Steam / NonSteam: Steam nick steam zhzy9024 http://speedy.sh/g5Y6d/DSC00225.jpg dowód Dlaczego TY .!: Spędzam dużo czasu na forum gram dużo na serwerze jestem gotowy na adminowanie na tej serwerowni Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dużo minimum 4godziny Kontakt: 47316215 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77567 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Sory na nie -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77571 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Siema ;] Jestem na NIE. Po pierwsze to wiek. Po drugie to Twoje zachowanie na TS (wyzywanie jak to określasz "starych" jest nie na miejscu (powinieneś za to zgarnąc ładnego bana to byś się nauczył szacunku) i na serverze. Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77572 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 miałem admina nie raz zaufali mi i ich nie zawiodłem , was też bym nie zawiódł a bardzo mi zależy na tym adminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77573 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Wyzywam cię na serwerze nie nikogo nie wyzywałem na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77574 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Nie wypowiadaj sie w swoim podaniu .... Opcja edytuj ;p. Za malo lat. Po co ten kod pod podaniem? Znajomość AMXX (W skali 1-10): Nic? ;p Ze pozostawiles pole puste Ja Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77579 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Nie, spam w podaniu, wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77583 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Na NIE -wiek -Wypowiadzasz sie w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 4 Października 2013 #77590 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ma prawo się wypowiadać w swoim podaniu ponieważ na rozmowie kwalifikacyjnej też byś musiał odpowiadać na pytania, byś musiał się zaprezentować z jak najlepszej strony - chyba że wolisz się nie odzywać i od razu podziękują za odwiedziny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 4 Października 2013 #77591 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi