Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77546 Napisano 4 Października 2013 Nick: __DisturB__ (wczesniej chcialbyS) Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Mialem admina na roznych COD u was na 200 lvl tez Znajomość AMXX (W skali 1-10): Mysle,ze 9 Staż w CS-sie: Na ns ponad 5 lat na steam tyle ile widac... Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!:Mam doswiadczenie w adminowaniu,gram duzo,czesto wieczorami kiedy inni admini spia,mysle,ze bym sie nadal... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Okolo kilku godzin,gram duzo ale nie licze Kontakt: steam HENRYK 8 Wraz z tym podaniem chcialbym zlozyc rezygnacje z admina na serwerze COD 200 lvl,po prostu juz tam nie gram 800 lvl bardziej przypadl mi do gustu...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77547 Napisano 4 Października 2013 Na NIE malo cie widze na serwerze. Na forum tez nie wbijaz za czesto daj sie poznac to bede na TAK
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77563 Napisano 4 Października 2013 Siema ;] Można Ci dac szanse. Jestem na TAK, Na serverze ostatnio Cię widuję, miałeś już admina i jesteś dorosły (więc nie powinno być z Tobą problemów). Pozdrawiam ;]
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77559 Napisano 4 Października 2013 Jestem na tak masz adma spróbuj tutaj:D
ProSatanek Napisano 4 Października 2013 #77628 Napisano 4 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
4 Paź
5
Najaktywniejsi w tym temacie
ProSatanek 1 post
Popularne Dni
4 Paź 2013
5 posts