Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77546 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Nick: __DisturB__ (wczesniej chcialbyS) Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): Mialem admina na roznych COD u was na 200 lvl tez Znajomość AMXX (W skali 1-10): Mysle,ze 9 Staż w CS-sie: Na ns ponad 5 lat na steam tyle ile widac... Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!:Mam doswiadczenie w adminowaniu,gram duzo,czesto wieczorami kiedy inni admini spia,mysle,ze bym sie nadal... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Okolo kilku godzin,gram duzo ale nie licze Kontakt: steam HENRYK 8 Wraz z tym podaniem chcialbym zlozyc rezygnacje z admina na serwerze COD 200 lvl,po prostu juz tam nie gram 800 lvl bardziej przypadl mi do gustu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77547 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Na NIE malo cie widze na serwerze. Na forum tez nie wbijaz za czesto daj sie poznac to bede na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77563 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Siema ;] Można Ci dac szanse. Jestem na TAK, Na serverze ostatnio Cię widuję, miałeś już admina i jesteś dorosły (więc nie powinno być z Tobą problemów). Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77559 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem na tak masz adma spróbuj tutaj:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 4 Października 2013 #77628 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi