Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77095 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Twój nick podczas gry: WICIU NA DUBSTEPACH Godzina, data zdarzenia: NO PRZED CHWILĄ NIE WIEM KTORA JEST, DZISIAJ JEST PIĄTEK 2013 ROKU PIS JOL ELO xDDD Mapa: NO ONLY DD2 WIEC : DE-INFERNO AHAHA Serwer: ONLY DD2 STEAM_ID / IP: LAPCIE IP 83.26.20.125' i TERAZ LAPICIE STEAM ID KUHWA : Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:50737027' Uzasadnienie CHUJ WIE ZA CO BAN JESTEM WICIU DOBRY CHLOPACZYNA CO CZESTO PUSZCZA DYMA, ZAJEBALEM KReCHE W NOCHAL I DOBRZE BILEM I BAN JA PIERDOLE KURWA, POLSKA ! /Brak kultury = ostrzeżenie /Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77121 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 TROCHE ZAJEBANY JESTEM. BANA DOSTALEM ZE MAM WRZUCIC SSY KTORYCH ZAPOMNIALEM DAC U GORY JUZ WAM DAJE, XDD e gdzie je znalesc bo nie widze ich, jestem dobry chlopaczyna, dawac ub zaraz wam dam te ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77116 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 NIE MA TYCH SSÓW GDZIE JE ZNAJDE KURWA MAC NO LUDZIE, KLEAR WICIU DOBRY CHLOPACZYNA POMOZ KTOS DO CHUJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77118 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 777 KURWA PRZEGLADALES TEMAT ALE NIE ODPOWIEDZIALES, CHUJ Z CIEBIE NIE POMOCNY ADMIN ! + 2 punkty za brak kultury /BounDer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77135 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Po pierwsze troche kultury Po drugie podałem ci link na shoutboxie gdzie i jak szukac ss http://multi-head.pl/index.php?/topic/13917-gdzie-szuka%C4%87-ss/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77499 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 http://speedy.sh/AeUWh/xddddd.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77507 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 sprawdzi to ktoś do chuja //Brak kultury - Ostrzeżenie LOVO`ley D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Października 2013 #77518 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ssy czyste , ale za kulturę odczekasz jeszcze godzinke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 4 Października 2013 #77679 Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi